Soundos El Ahmadi en Alex Agnew verkopen drie comedyshow uit in recordtempo

Maar liefst 4.800 verkochte tickets op amper iets meer dan anderhalf uur tijd … Dat is het resultaat van drie aangekondigd dubbelshows van comedians Alex Agnew en Soundos El Ahmadi. Het duo zal deze zomer dus samen drie uitverkochte comedyshows brengen in het OLT Rivierenhof.

Alex Agnew is natuurlijk al langer een van de bekendste comedians van ons land. De Antwerpenaar verkocht zo al vijf keer Sportpaleis uit en bewees dus al meermaals dat hij heel veel volk op de been kan brengen. Ook zijn passage in De Slimste Mens ter Wereld dit jaar bleef niet onopgemerkt. Alex Agnew was daar een van de kandidaten in de eerste aflevering en bleef zo uiteindelijk acht afleveringen zitten. Winnen zal hij wel niet doen, want bij zijn terugkeer in de finaleweek moest Alex Agnew meteen weer inpakken.

De passage van Soundos El Ahmadi in De Slimste Mens ter Wereld duurde met drie afleveringen heel wat minder lang, maar ook die ging zeker niet onopgemerkt voorbij. De Nederlandse comédienne bracht heel wat mensen aan het lachen en verkreeg zo op korte tijd een enorme populariteit in ons land. Dat zorgde ervoor dat haar comedytour in Vlaanderen meteen uitverkocht was en er al talloze nieuwe shows zijn aangekondigd.

OLT Rivierenhof

Het was dan ook niet verrassend dat er meteen heel wat belangstelling was toen Soundos El Ahmadi en Alex Agnew dinsdag in De Slimste Mens ter Wereld aankondigen samen een show te zullen brengen in OLT Rivierenhof. Eén show werd als snel drie shows, maar ook die waren in een mum van tijd uitverkocht. En dus zullen Alex Agnew en Soundos El Ahmadi, misschien wel de twee luidste comedians van de Lage Landen, op 14, 16 en 19 juni voor volle pleinen spelen in OLT Rivierenhof.

Meer
Lees meer...