‘Space Force’ seizoen 2 is al vanaf februari op Netflix te zien

Bijna twee jaar na de release van het eerste seizoen van Space Force, is nu ook de releasedatum van het tweede seizoen bekendgemaakt. En die ligt niet meer veraf. Op 18 februari gaat het verhaal van piloot Mark Naird (Steve Carell) verder. Dat meldde het account van de reeks op Instagram. Na de kritiek op het eerste seizoen, deden de makers heel wat aanpassingen voor het tweede. De nieuwe afleveringen zullen er dus anders uitzien.

Binnen een dikke maand kunnen fans al genieten van nieuwe avonturen van Mark Naird en co. Op 18 februari 2022 keert Space Force namelijk terug naar Netflix met een tweede seizoen. Voor dat tweede seizoen kozen de makers, die eerder ook The Office maakten, ervoor om alles even over een andere boeg te gooien. Toch keren heel wat bekende gezichten gewoon terug.

Space Force-project

Het verhaal volgt Mark Naird, een piloot bij het Amerikaanse leger. Op een dag wordt hij aangesteld om een nieuwe groep te leiden en om uiteindelijk de volledige ruimte te ‘domineren’. Hoewel hij het eerst een gek idee vond, vertrok hij toch met zijn gezin naar Colorado om aan het bizarre project te beginnen. Het verhaal is gebaseerd op een droom die ex-president Donald Trump ooit had.

Hoewel het eerste seizoen meteen ontzettend populair werd, kon de serie toch op heel wat kritiek rekenen. Recensenten waren niet mals, en de makers merkten al snel dat ze dingen zouden moeten veranderen als er een tweede seizoen zou komen.

Tweede seizoen

En dat komt er nu, inclusief heel wat aanpassingen. Zo werden de nieuwe afleveringen opgenomen in het Canadese Vancouver, en werd er een andere showrunner toegevoegd. Norm Hiscock, die eerder ook al aan Brooklyn 99 werkte, versterkte het team. In het tweede seizoen zal het chaotische en (een beetje) ongeloofwaardige verhaal van Naird gewoon verdergaan. Maar wat we er precies van kunnen verwachten en wat er staat te gebeuren, is nog niet duidelijk. Ook een trailer is er nog niet.

De topcast uit het eerste seizoen keert wel gewoon terug met onder andere Lisa Kudrow, John Malkovich, Ben Schwartz, Diana Silvers, Tawny Newsome, Don Lake en Jimmy O. Yang. Die laatste versterkte ook het schrijversteam.

Meer
Lees meer...