Left Right
scrollTop top

Netflix lost volledige trailer van ‘Space Force’ met en van ‘The Office’-acteur Steve Carell


Space Force Steve Carell The Office
© Netflix

Space Force heeft een nieuwe trailer gekregen. De nieuwe Netflix-reeks is van de hand van The Office-maker Greg Daniels én The Office-acteur Steve Carell, die ook de hoofdrol in de reeks voor z’n rekening neemt. Space Force is vanaf 29 mei op Netflix te zien!

Coronacrisis betekent quarantaine. En quarantaine betekent bingewatchen! En daarvoor kunnen we uiteraard rekenen op Netflix. Eind deze maand krijgen we namelijk een nieuwe komische klepper van formaat op ons bord. Space Force is een creatie van één van de makers van The Office, Greg Daniels, en The Office-acteur Steve Carell, die ook de hoofdrol in de reeks voor z’n rekening neemt.

Space Force

In Space Force volgen we Mark Naird (Steve Carell), die de leiding krijgt over het ‘ruimteleger’ van de Verenigde Staten. Het doel van dat leger is simpel: volledige dominantie in de ruimte. Naird moet z’n manschappen ervan overtuigen dat ze de missie heel serieus moeten nemen. En da’s wat moeilijk, want hij neemt die in het begin zelf niet al te serieus.

Bekende cast

Toekomstige kijkers kregen twee weken geleden al een eerste teaser te zien. Daarin werd generaal Mark Naird voorgesteld, en kregen we ook te horen wat z’n missie precies inhoudt. Maar nu heeft Netflix een échte trailer op de wereld losgelaten. Daarin leren we de uitgebreide cast van Space Force kennen, en komen we ook te weten wat hun plaats in het universum is.

In de trailer zien we voor ’t eerst Friends-actrice Lisa Kudrow ‘echt’ aan het werk als Maggie, de vrouw van Mark Naird. Hun dochter Erin wordt gespeeld door Diana Silvers. Verder krijgen we ook John Malkovich (The New Pope), Ben Schwartz, Tawny Newsome, Jimmy O. Yang (Crazy Rich Asians), Jane Lynch (Glee), Fred Willard (die vorige week overleden is) en Noah Emmerich te zien.

Space Force verschijnt op 29 mei op Netflix! Het gat vullen? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!


Deze artikelen kunnen u misschien ook interesseren…