Echte Space Force-leider reageert op nieuwe Netflix-reeks: “Steve Carell moet naar de kapper”

In de nieuwe Netflix-reeks Space Force speelt Steve Carell de leider van het nieuwe Amerikaanse ruimteleger. De serie verschijnt pas eind deze maand, maar eerder deze week loste Netflix al een eerste trailer. En die heeft ook de leider van de echte Space Force gezien. Hij had één tip voor de acteur: een bezoekje aan de kapper.

Op de eerste aflevering van Space Force moeten we nog even wachten. De nieuwe komische reeks met onder andere Steve Carell (The Office) en Lisa Kudrow (Friends) verschijnt pas eind deze maand op Netflix. Maar eerder deze week loste de streamingreus al een eerste trailer voor de serie, en die heeft ook de échte leider van de Amerikaanse Space Force gezien.

Space Force

Vanaf 29 mei kunnen we bewonderen wat er van het nieuwste project van The Office-acteur Steve Carell gekomen is. Dan verschijnt namelijk de nieuwe komische reeks Space Force op Netflix! De reeks kwam er nadat de Amerikaanse president Donald Trump in 2018 liet vallen dat hij een zesde tak aan het Amerikaanse leger wilde toevoegen: de Space Force, een ruimteleger.

Steve Carell en Greg Daniels (een bedenker van The Office en Parks and Recreation) vonden dat een hilarisch idee en besloten er een serie over te maken. Space Force gaat over een succesvolle piloot die de leiding krijgt over het nieuwe Amerikaanse ruimteleger. Mark Naird (de piloot, gespeeld door Steve Carell) giechelt eerst wanneer hij z’n nieuwe functie hoort, maar doet er alles aan om van z’n Space Force een succes te maken.

“Te behaard”

De Space Force is ondertussen een officieel deel van het Amerikaanse leger. En de echte leider van het “ruimteleger”, John Raymond, heeft tijdens een webinar gereageerd op de nieuwe serie. “Het enige advies dat ik Steve Carell zou geven, is naar de kapper gaan”, klonk het luchtig. “Je ziet er iets te behaard uit om de Space Force-baas te spelen.”

Raymond maakte later wel nog eens extra duidelijk dat hij een grapje maakte (want je weet maar nooit). Hij noemde Carell ook een fantastische acteur, en zei dat hij er al naar uitkeek om Space Force te bekijken. Dat hij fan is, maakte hij ook duidelijk door te zeggen dat hij in de reeks gespeeld wil worden door Bruce Willis.

Of dat ook effectief zal gebeuren, valt nog af te wachten. Misschien in een tweede Space Force-seizoen?

Space Force verschijnt op 29 mei op Netflix. Nog een serie nodig om dat gat te vullen? Dit zijn de 50 beste series op Netflix!

Meer
Lees meer...