Spotify viert May the Fourth: ‘Blend’ je muziek met de meest iconische ‘Star Wars’-personages

Vandaag vieren we de Star Wars-franchise. Elk jaar op 4 mei spreken de fans over May the Fourth. Op die dag delen ze hun fijnste herinneringen, favoriete scènes, enzovoort. Ook Spotify neemt dit jaar deel aan de festiviteiten. Zij staken hun ‘Blend’-opties in een Star Wars-jasje, waardoor je nu je muziek kan mengen met de favoriete muziek van iconische personages uit de franchise.

Het is 4 mei en dat betekent dat het groot feest is bij de fans van Star Wars. Op May the Fourth viert de fandom namelijk het bestaan van de franchise en alles eromheen. Heel de dag lang zullen er dus Star Wars-gerelateerde dingen verschijnen, met als hoogtepunt de trailer van de Disney+-reeks Obi-Wan Kenobi. Ook Spotify viert mee en deelt een nieuwe ‘Blend’-functie op de app.

Star Wars-blend

Spotify-gebruikers kunnen al een tijdje gebruik maken van de ‘Blend’-optie op de app. Daarmee kan je samen met je vrienden één afspeellijst maken. Die lijst maakt dan een mengeling van jouw favoriete muziek en de muziek van die vriend(in). Even geleden breidde Spotify de functie uit, waardoor je met tien mensen tegelijk kan blenden. Er is ook een optie waarbij je jouw favoriete muziek en die van je idool kan mengen. Nog niet alle artiesten nemen deel aan die nieuwe functie, maar BTS, Angèle en Megan Thee Stallion alvast wel.

Nu heeft Spotify speciaal voor May 4th een nieuwe ‘Blend’-optie gemaakt. Star Wars-fans kunnen nu hun lievelingsplaatjes mengen met de zogezegde favoriete nummers van de personages uit de franchise. Onder andere Yoda, Chewbacca, Luke Skywalker, Darth Vader en Princess Leia kregen een eigen lijst. Die kan je nu dus combineren met je eigen muziek.

De links naar de blends vind je hier:

Heel wat Star Wars-projecten zijn te zien op Disney+. Nog geen abonnement? Niet erg! Klik hier en bespaar 15 procent op een jaarabonnement.

Meer
Lees meer...