‘Squid Game’ wordt écht spelprogramma: Schrijf je nu in en maak kans op 4,56 miljoen dollar

Netflix komt binnenkort met een wel heel opvallend spelprogramma. Het gaat om Squid Game: The Challenge, een spelprogramma gebaseerd op de populaire Zuid-Koreaanse reeks. In het programma gaan 456 spelers de uitdaging aan om kans te maken op 4,56 miljoen dollar. Al laat Netflix wel al weten dat in deze versie niemand z’n leven op het spel hoeft te zetten.

Bij het kijken van Squid Game heb je je misschien al afgevraagd hoe goed jij het er zelf vanaf zou brengen in de opdrachten. Daar kan je nu ook echt een antwoord op krijgen. Want Netflix komt met Squid Game: The Challenge, een spelprogramma gebaseerd op de populaire Zuid-Koreaanse reeks.

Squid Game: The Challenge

Onlangs gaf Netflix officieel groen licht voor het tweede seizoen van Squid Game. Dat vervolg zal in het najaar van 2023 verschijnen. Maar dat is niet het enige dat we van de reeks mogen verwachten. Er komt namelijk een spelprogramma dat volledig gebaseerd is op Squid Game.

Net zoals in de serie zullen 456 spelers kunnen deelnemen aan Squid Game: The Challenge. Het gaat daarbij om deelnemers uit alle uithoeken van de wereld. Zij maken kans op 4,56 miljoen dollar (4,38 miljoen euro), wat een pak minder is dan de prijzenpot van 45,6 miljard won (zo’n 34 miljoen euro) uit Squid Game. Maar je toch op slag een multimiljonair maakt. Het gaat ook om de grootste prijzenpot ooit voor een programma van Netflix.

Dezelfde en nieuwe opdrachten

De 456 spelers zullen het tegen elkaar opnemen in verschillende spelletjes. Het gaat daarbij om proeven die we al te zien kregen in de reeks, maar ook enkele nieuwe uitdagingen. Eén voor één zullen de spelers afvallen tot er op het einde maar één winnaar overblijft en die gaat met de volledige prijzenpot naar huis.

De reeks zal bestaan uit tien afleveringen, waardoor we er dus vanuit kunnen gaan dat er in plaats van zes opdrachten, nu tien zullen zijn. De reeks wordt gemaakt door de makers van The Circle (Studio Lambert) en 24 Hours in A&E (The Garden).

Inschrijvingen

De inschrijvingen voor Squid Game: The Challenge zijn nu geopend. Iedereen, dus ja ook wij hier in België, kan zich inschrijven. De enige voorwaarden zijn dat je ouder bent dan 21 jaar, Engels spreekt en je in het voorjaar van 2023 voor vier weken vrij kan maken. Daarnaast mag je ook geen banden hebben met Netflix.

Voldoe je aan al die voorwaarden, dan kan je je via de website SquidGameCasting.com inschrijven. Bij de inschrijving moet je (helaas) geen spelletje ddakji spelen tegen een knappe zakenman, maar moet je gewoon je gegevens achterlaten en een filmpje van één minuut insturen. In dat filmpje kan je wat meer over jezelf vertellen, uitleggen waarom je deelneemt, wat je strategieën zijn en wat je met het geld zou doen als je wint.

Het is nog niet geweten wanneer Squid Game: The Challenge zal verschijnen op Netflix.

Bekijk hier de aankondiging van Squid Game: The Challenge:

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...