Stemacteur Miguel uit ‘Coco’ zingt ‘Un Poco Loco’ jaren later opnieuw op TikTok

Het is ondertussen al vijf jaar geleden dat de film Coco in de zalen kwam. Maar de muziek uit de film is nog steeds populair. Dat bewijst de nieuwe trend met het nummer Un Poco Loco. De trend is ook de originele stemacteur van Miguel uit Coco niet ontgaan en hij gaat nu zelf viraal met zijn reactie op de trend.

Op dit moment gaat een fragment uit het nummer Un Poco Loco uit de Pixarfilm Coco viraal op TikTok. Het zette Anthony Gonzalez, de originele stemacteur van Miguel uit Coco en dus ook de zanger van het nummer, ertoe aan om het nummer nog eens te brengen. En nu Anthony 18 jaar oud is in plaats van 10, klinkt dat toch wat anders.

Anthony Gonzalez

Anthony Gonzalez was amper 10 jaar oud toen hij het nummer Un Poco Loco inzong voor de film Coco. We zijn ondertussen acht jaar verder en Anthony Gonzalez is een 18-jarige jongeman. Net zoals de meeste van zijn leeftijdsgenoten is ook hij te vinden op TikTok en daar is de Un Poco Loco-trend dus ook hem niet ontgaan.

In een reactie op een video van Jarred Jermaine haalt hij z’n speciale gitaar (waarvan er maar 20 bestaan overigens) nog eens boven. “Dat was mijn stem toen ik tien jaar oud was”, zegt de nu 18-jarige Anthony Gonzalez. “Maar dit is hoe Miguel nu zou klinken.” Daarna brengt hij een stukje uit Un Poco Loco. Dat klinkt nu heel wat volwassener, maar nog altijd even goed.

Bekijk de video hier op TikTok:

@anthonygonzalez_official #stitch with @jarredjermaine Miguel grew up 🤷‍♂️ #coco #unpocoloco #fyp ♬ original sound – Anthony Gonzalez
Meer
Lees meer...