‘Stranger Things’: Netflix lost nieuwe beelden van seizoen 4 Volume 2

Op de twee laatste afleveringen van seizoen 4 van Stranger Things is het nog even wachten. Netflix zal die slotafleveringen, die samen bijna 4 uur duren, releasen op 1 juli 2022. Om het wachten voor fans wat aangenamer te maken, heeft de streamingdienst nu zes nieuwe foto’s gelost van Stranger Things 4 Volume 2.

De eerste zeven afleveringen van het vierde seizoen van Stranger Things staan nog maar zo’n 2,5 weken op Netflix, maar braken in die tijd al meerdere records. De reeks stond vorige week in zo goed als ieder land op nummer 1. Stranger Things 4 Volume 1 is dan ook op weg om het record van Bridgerton seizoen 2 af te pakken als best bekeken Engelstalige serie ooit op Netflix.

Twee slotafleveringen

Heel wat fans kijken dan ook uit naar het slot van dat nieuwe seizoen. De streamingdienst besliste namelijk om de twee laatste afleveringen ervan maar op 1 juli te lossen. Dat slot is goed voor maar liefst 3 uur en 45 minuten kijkplezier en belooft dus nog heel wat actie en plottwists te brengen.

Afgelopen weekend kregen we al een eerste sneak peek te zien in de vorm van een korte teaser trailer. Nu verrast Netflix met zes foto’s uit die twee slotafleveringen. Daarop zien we onder andere Eleven (Millie Bobby Brown), Jim Hopper (David Harbour), Steve Harrington (Joe Keery) en Robin Buckley (Maya Hawke).

Bekijk hier de nieuwe beelden van Stranger Things seizoen 4 volume 2:

Stranger Things Season 4 Volume 2 D
Argyle (Eduardo Franco), Will Byers (Noah Schnapp), Mike Wheeler (Finn Wolfhard) en Jonathan Byers (Charlie Heaton) – Bron: Netflix
Stranger Things Season 4 Volume 2 B
Robin Buckley (Maya Hawke), Steve Harrington (Joe Keery) en Eddie Munson (Joseph Quinn) – Bron: Netflix
Stranger Things Season 4 Volume 2 C
Dmitri (Tom Wlaschiha), Murray Bauman (Brett Gelman), Joyce Byers (Winona Ryder) en Jim Hopper (David Harbour) – Bron: Netflix
Stranger Things Season 4 Volume 2 A
Eleven (Millie Bobby Brown) en Dr. Martin Brenner (Matthew Modine) – Bron: Netflix
Max Mayfield (Sadie Sink) en Lucas Sinclair (Caleb McLaughlin) – Bron: Netflix

Lees hier onze lijst met de 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...