Taeyang van BIGBANG wordt hoofdproducer voor ‘I-LAND2: N/a’

Mnets auditieshow I-LAND2: N/a komt eraan met Taeyang, van de groep BIGBANG, als hoofdproducer en Song Kang als presentator. In de nieuwe show gaan 24 deelnemers, die al geslaagd zijn voor de globale auditie, vechten voor een plaats in een nieuwe girlgroup die door WAKEONE Entertainment wordt gemanaged. De show gaat 18 april in première.

Tijdens een teaser werden de verschillende producers van I-LAND2 N/a bekendgemaakt. Hier komen verschillende grote namen in voor die bekend zijn in de industrie. Dansers Monika en Lee Jung, bekend van Street Woman Fighter, nemen de rol van regisseur op voor de optredens. Monika zei dat ze deelnemers wil helpen met het ontwikkelen van kwaliteiten zoals podiumprésence, professionaliteit en technieken. Lee is van plan om de deelnemers te laten leren over vaardig dansen.

Als hoofdproducer zal Taeyang nauw samenwerken met Teddy Park om de getalenteerde deelnemers te vinden. Muziekproducenten 24 – bekend van hits als BLACKPINK’s DDU-DU DDU-DU, Jennies SOLO, Rosés On The Ground en Jeon Somi’s DUMB DUMB – en VVN – die betrokken was bij BIGBANG’s Still Life en Jisoos Flower – zullen ook deel uitmaken van het team. In de teaser deelde Taeyang zijn enthousiasme om de deelnemers te leren over identiteit, vaardigheden en karakter als zanger. Het werd al eerder bekendgemaakt dat acteur Song Kang de show presenteert in aanloop naar zijn militaire dienst.

Controverse

De voorbereidingen leken op schema te liggen voor de première, maar er is onlangs controverse uitgebroken. Een Instagram-gebruiker die beweert een medewerker van de show te zijn, beschuldigde de producent van mishandeling. De mishandeling was tegen zowel de trainees als de medewerkers. Daardoor zou volgens de Instagram-gebruiker het opnameschema vertraagd zijn en zou de producent de trainees bekritiseren omdat ze er niet fris genoeg uitzagen. Het bericht werd steeds populairder waardoor Mnet een verklaring gaf waarbij alle beschuldigingen werden betwist. De show gaat op 18 april in première.

Bekijk hier de teaser:

Meer
Lees meer...