Is Taylor Swift binnenkort te zien in ‘Grey’s Anatomy’? Daarom denken fans van wel

Fans van Taylor Swift hoopten afgelopen nacht dat de zangeres een cameo zou maken in de seizoensfinale van het 18de seizoen van Grey’s Anatomy. Dat bleek uiteindelijk niet het geval, maar bedenkster en hoofdrolspeelster Ellen Pompeo sluit niet uit dat het in de toekomst toch zal gebeuren.

Afgelopen week waren er heel wat geruchten ontstaan over een cameo van Taylor Swift in Grey’s Anatomy. Het is al langer bekend dat de zangeres fan is van de ziekenhuisserie en goed bevriend is met Ellen Pompeo. Die laatste was namelijk zelf ooit te zien in de videoclip van Bad Blood van Taylor Swift.

Seizoensfinale

De geruchten over Taylor Swift in Grey’s Anatomy doken begin deze week op toen op de IMDb-pagina van de zangeres ineens verscheen dat ze in 2022 in de serie te zien zou zijn als haarzelf. Die verwijzing bleef niet lang op die site staan, maar dat stopte de geruchten niet. Afgelopen nacht zijn in de Verenigde Staten namelijk de twee laatste afleveringen van seizoen 18 uitgezonden. Die kregen als titels ‘Out for Blood’ en ‘You Are the Blood’, genoeg reden voor de fans om de geruchten nog meer te doen toenemen. Die laatste aflevering was bovendien de 400ste ooit van Grey’s Anatomy.

In seizoen 19?

Uiteindelijk was er in die dubbele seizoensfinale geen spoor van Taylor Swift. Dat wil echter niet zeggen dat de zangeres in de toekomst niet toch een cameo krijgt in Grey’s Anatomy. De reeks is namelijk vernieuwd voor een 19de seizoen en dus komen er nog kansen.

In een reactie aan de website Extra sluit Ellen Pompeo het alvast niet uit. “Ik denk dat ze het behoorlijk druk heeft. Maar ik zou het wel zeer leuk vinden”, zei ze daar.

Meer
Lees meer...