Taylor Swift kondigt nieuw album ‘Midnights’ aan tijdens VMA’s

Goed nieuws voor de fans van Taylor Swift, want de zangeres komt in oktober met een nieuw album. Dat maakte ze bekend tijdens de jaarlijkse Video Music Awards van MTV. Het wordt geen Taylor’s Version van een bestaand album, maar wel het gloednieuwe ‘Midnights’ waar ze 13 nieuwe songs bundelt.

Zangeres Taylor Swift blijft met nieuwe albums komen. In 2020 dropte ze met ‘Folklore’ en ‘Evermore’ uit het niets twee albums in één jaar en vorig jaar deed ze er nog twee nieuwe versies van de oudere albums ‘Lover’ en ‘Red’ bij. En ook in 2022 zal ze er dus nog eentje bijdoen. Daarbij gaat het weer over een volledig nieuwe cd, namelijk ‘Midnights’. Swift kondigde het nieuws zelf aan tijdens de VMA’s.

Midnights

Ook dit jaar vonden de MTV VMA’s opnieuw plaats. Naast een heleboel andere categorieën, was er natuurlijk ook die van ‘Video van het jaar’. Die prijs ging uiteindelijk naar zangeres Taylor Swift en haar All Too Well (10 Minutes Version). Toen de zangeres die prijs in ontvangst nam, had ze nog een fijne verrassing voor haar fans. “Dit lijkt me een leuk moment om aan te kondigen dat mijn nieuwe album op 21 oktober uitkomt. Ik vertel jullie meer na middernacht.”

En die extra info kwam er, want een tijdje later postte Swift via Instagram meer info. Daarbij was te zien hoe haar nieuwe album ‘Midnights’ zal heten en welk verhaal erachter zit. “‘Midnights’, de verhalen van 13 slapeloze nachten doorheen mijn leven, zal op 21 oktober uitkomen. Ontmoet me rond middernacht”, stond er in het bijschrift te lezen. De zangeres deelde daarbij ook meteen een albumcover, maar de songtitels blijven nog onbekend.

‘Midnights’ komt op 21 oktober uit.

Meer
Lees meer...