HBO onthult teaser trailer ‘The Time Traveler’s Wife’-serie met Rose Leslie en Theo James

HBO heeft vandaag de eerste teaser trailer onthuld voor de aankomende romantische reeks The Time Traveler’s Wife. De nieuwe serie, die gebaseerd is op de gelijknamige roman van Audrey Niffenegger, zal in mei debuteren op HBO en ook beschikbaar zijn om te streamen op HBO Max. Bij ons zal de reeks waarschijnlijk beschikbaar zijn om te bekijken op Streamz.

De roman, die al eerder verfilmd werd in 2009 met Rachel McAdams en Eric Bana in de hoofdrollen, vertelt het magische liefdesverhaal van Claire, een kunstenares, en haar echtgenoot Henry. Henry lijdt aan een genetische aandoening waardoor hij willekeurig en zonder enige controle door de tijd kan reizen. Het verhaal volgt hun relatie die vaak wordt bemoeilijkt door Henry’s plotselinge heen en weer verschijningen doorheen de tijd.

The Time Traveler’s Wife

In de nieuwe serie wordt de rol van Claire gespeeld door Game of Thrones-ster Rose Leslie, de vrouw van Kit Harrington, die we ook goed kennen dankzij zijn rol in de populaire reeks Game of Thrones. Ze hebben ook een kindje samen. De rol van Henry in The Time Traveler’s Wife wordt vertolkt door Divergent-acteur Theo James. Naast Leslie en James, zullen ook acteurs Desmin Borges (Utopia), Natasha Lopez (Runner Runner), Josh Stamberg (The Affair), Kate Siegel (The Haunting of Hill House) en Jaime Ray Newman (The Punisher, Dopesick) te zien zijn.

De teaser trailer begint met Claire (Leslie) die Henry’s toestand uitlegt. Het ene moment is hij er en het volgende moment is hij verdwenen, waarbij er slechts een hoopje kleren achterblijft. Daarna horen we Henry (James) uitleggen dat zijn mogelijkheid om doorheen te tijd te kunnen reizen allesbehalve een superkracht is, omdat hij er geen controle over heeft. Daarna zien we een hele reeks beelden die de hoogte- en dieptepunten in de relatie van Claire en Henry tonen door de jaren heen. Zo zien we de twee voor het eerst verliefd worden, maar ook hoe Henry soms in gevaarlijke situaties terechtkomt door het tijdreizen.

Hoe dan ook, wij zijn heel benieuwd geworden naar het leven en het huwelijk van Claire en Henry. Ook de casting van Rose Leslie en Theo James in deze hoofdrollen lijkt ons zeer verrassend, wat ons nieuwsgierig maakt naar de gehele reeks.

Crew

Steven Moffat herwerkte de originele roman naar deze nieuwe HBO-reeks, die geregisseerd werd door David Nutter. Moffat is vooral bekend als showrunner, schrijver en uitvoerend producent van Doctor Who, maar ook als schrijver van de BBC-bewerking van Sherlock en films als The Adventures of Tintin. Nutter heeft op zijn beurt al dienst gedaan als regisseur voor een aantal afleveringen van een grote verscheidenheid aan shows zoals Game of Thrones, Shameless en The Pacific. The Time Traveler’s Wife is ook geproducet door Moffat en Nutter in samenwerking met Sue Vertue, Brian Minchin en Joseph E. Iberti.

The Time Traveler’s Wife zal uit zes afleveringen bestaan en volgens de teaser trailer in mei 2022 op HBO en HBO Max verschijnen. Een exactere releasedatum is er nog niet, maar het is enigszins niet al te lang meer wachten. Bij ons zal de reeks hoogstwaarschijnlijk wat later op Streamz te zien zijn.

Bekijk hieronder de teaser trailer van The Time Traveler’s Wife:

De reeks zou in mei 2022 op HBO en HBO Max te zien zijn. Bij ons zal dat waarschijnlijk iets later op Streamz komen.

Meer
Lees meer...