‘Temptation’-koppel Jolien en Herbert verwelkomen tweede kindje

Jolien en Herbert uit Temptation Island zijn – tegen alle verwachtingen in – nog steeds samen. In 2017 nam het koppel deel aan de relatietest en op het laatste kampvuur leek het erop dat hun relatie voorgoed voorbij was. Maar niets was minder waar, want we zijn nu vier jaar later en de twee zijn nog steeds samen en hebben nu zelfs al twee kinderen samen.

Mooi nieuws van Temptation Island, want Jolien en Herbert zijn gisteren, op dinsdag 23 maart, de ouders geworden van een dochtertje. Het is een zusje voor hun zoontje Emilio dat ondertussen al twee jaar oud is.

Herbert en Jolien

In 2017 had Herbert op Temptation Island de tijd van z’n leven. Hij vond er zijn “mannelijke Herbert” in verleidster Saartje en deelde uiteindelijk ook de lakens met haar tijdens de dreamdate. Voor Jolien werd het een veel minder leuke ervaring. Zij zag haar vriend vreemdgaan en toen ze nadien kuste met verleider Karim kreeg zij de volle lading tijdens het laatste kampvuur.

Iedereen was er dus van overtuigd dat het over en uit was tussen het koppel na het dramatische kampvuur. Maar enkele maanden later werd al duidelijk dat Jolien en Herbert opnieuw samen waren en deze keer zijn ze gelukkiger dan ooit. Dat geluk bezegelden ze in november 2018 met de geboorte van hun zoontje Emilio en sinds kort zijn ze zelfs een gezin van vier.

Ana Luisa

In oktober vorig jaar maakten Jolien en Herbert bekend dat ze een tweede kindje verwachtten. Ze deden dat toen met een reeks mooie familiefoto’s. En op dinsdag 23 maart was het zover. Het koppel verwelkomde een zusje voor Emilio. Het meisje kreeg de naam Ana Luisa en Jolien en Herbert tonen hun “kleine prinsesje” al trots op Instagram.

Meer
Lees meer...