Een opvallende terugkeer in ‘Thuis’: Emma is terug!

Het nieuwe jaar is begonnen en dat betekent ook in Thuis een nieuw begin. Althans voor een personage dat de kijkers al lang niet meer gezien hadden. Gisteren maakte actrice Elise Roels namelijk haar terugkeer als Emma, de dochter van dokter Judith. Zij komt terug van haar wereldreis.

Thuis heeft de start van 2024 alvast niet gemist. In de eerste aflevering van het nieuwe jaar was meteen te zien hoe Waldek te maken kreeg met een nieuw mysterie én hoe het niet meer goed lijkt te komen tussen Tom en Karin. Welke invloed dat zal hebben op de verhaallijn van de rest van het jaar, valt dus af te wachten.

Naast die gebeurtenissen was er ook plaats voor een opvallende terugkeer. Na enkele jaren is Emma namelijk terug in België. Maar Thuis zou Thuis niet zijn als daar geen problemen bij komen kijken. Dries (Yemi Oduwale) lijkt Emma namelijk wel héél goed te kennen.

Emma

Zo’n twee jaar geleden vertrok Emma Van Damme, de dochter van dokter Judith Vansanten, de wijde wereld in. Daarbij begon ze in Zuid-Amerika zonder een duidelijk doel voor ogen. Tijdens die reis liep haar relatie met Jef op de klippen, waarna ze begon als model op het internet.

Dat model werd ook door Dries ontdekt, waarna hij met haar aan de praat geraakte en enkele foto’s deelde. Maar wanneer Emma terug bij Judith aankomt, wordt het wel heel awkward. De grote vraag nu is: zal Judith erachter komen dat Dries een van de betalende fans van haar dochter is?

Thuis is elke weekdag te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...