‘The Crown’ deelt eerste foto’s nieuwe Prince Charles en Diana

The Crown krijgt vanaf het vijfde seizoen weer heel wat nieuwe castleden. We bevinden ons opnieuw enkele jaren verder in de tijd, waardoor de leden van de Britse koninklijke familie ook weer wat ouder zijn. We kregen eerder al de eerste foto te zien van Imelda Staunton als de nieuwe Queen Elizabeth II en nu krijgen we voor het eerst Dominic West en Elizabeth Debicki te zien als Prince Charles en Diana.

In het vijfde seizoen van The Crown zitten we alweer enkele jaren verder in de Britse geschiedenis en dat vraagt voor enkele nieuwe acteurs. Zo is de reeks toe aan de derde Queen Elizabeth II. Na Claire Foy en Olivia Colman krijgt nu Imelda Staunton de hoofdrol in de Netflix-reeks. Maar ook andere personages zullen door nieuwe acteurs gespeeld worden. Zo krijgen we nu de eerste foto’s te zien van de nieuwe Prince Charles en Diana.

The Crown seizoen 5

Nadat we in seizoenen 3 en 4 van The Crown Josh O’Connor en Emma Corrin aan het werk zagen als Prince Charles en Diana, worden zijn in de volgende twee seizoenen vervangen door nieuwe acteurs. Deze keer zijn het Dominic West en Elizabeth Debicki die in de koninklijke huid van het koppel zullen kruipen.

Het vijfde seizoen zal bewogen worden voor Prince Charles en Diana. Het zal namelijk gaan over de jaren 90, waarin het huwelijk van de twee spaak liep. En in 1997 overleed Diana in een auto-ongeluk. Dat zal hoogstwaarschijnlijk uitvoerig aan bod komen in de komende seizoenen van The Crown.

Het is nog niet geweten wanneer het vijfde seizoen van The Crown zal verschijnen, maar het wordt verwacht in het voorjaar van 2022.

Bekijk hier de eerste foto’s van Dominic West en Elizabeth Debicki als Prince Charles en Diana:

The Crown is te vinden op onze top 50 met de beste reeksen op Netflix. Bekijk hier de volledige lijst.

Meer
Lees meer...