‘The D’Amelio Show’ op Disney+ krijgt startdatum

Disney+ heeft bekendgemaakt vanaf wanneer de nieuwe realityreeks The D’Amelio Show als Star Original te zien zal zijn op de streamingdienst. De docuserie rond de bekendste familie van TikTok gaat daar in première op 15 september 2021.

Charli D’Amelio is amper 17 jaar, maar heeft op de videodienst TikTok meer dan 120 miljoen volgers. Daarmee is haar profiel het populairste op de applicatie. Haar 20-jarige zus Dixie D’Amelio heeft zelf ook nog eens bijna 50 miljoen volgers. Beide zussen verdienden ook al vele miljoen met TikTok en zijn ook op andere sociale media populair.

Charli, Dixie, Heidi en Marc D’Amelio

De ambitie van de zussen reikt echter verder dan TikTok en eind 2020 maakten ze al bekend dat hun familie een realityreeks krijgt op Disney+. In The D’Amelio Show zal je niet alleen het leven van Charli en Dixie D’Amelio kunnen volgen, maar ook dat van hun ouders Heidi en Marc. We zien hoe de familie omgaat met de verandering van een anoniem leven naar een leven in de schijnwerpers van Hollywood. Zo krijgt Charli te maken met online tegenstanders en probeert Dixie een muziekcarrière te lanceren.

The D’Amelio Show bestaat in totaal uit acht afleveringen. Die zullen in België allemaal gelijktijdig te zien zijn op Disney+ vanaf 15 september 2021.

Meer
Lees meer...