‘The Fall Guy’ met Ryan Gosling en Emily Blunt krijgt een tweede trailer

Universal Pictures heeft zojuist de tweede officiële trailer uitgebracht voor de aankomende film The Fall Guy. De actiekomedie van regisseur David Leitch pronkt met een sterrencast bestaande uit Ryan Gosling, Emily Blunt, Winston Duke en Stephanie Hsu. Op 24 april verschijnt de film in de zalen.

Na het succes van Barbie staat acteur Ryan Gosling klaar voor een nieuwe uitdaging. In The Fall Guy volgen we het verhaal van Colt Seavers, een stuntman gespeeld door Ryan Gosling. Eind april komt de film uit in de Belgische bioscopen.

The Fall Guy

Zoals de naam van stuntman Colt Seavers (Ryan Gosling) al doet vermoeden, is hij niet bang om risico’s te nemen, zowel op als naast het scherm. Zijn carrière wordt bijna beeïndigd door een ongeluk. Colt wordt dan ingehuurd voor een nieuwe filmproductie, geregisseerd door zijn ex-vriendin Jody Moreno (Emily Blunt). Maar de zaken nemen een wending wanneer een van de sterren van de film verdwijnt. Colt probeert de waarheid te achterhalen en zijn carrière te redden.

Winnende formule

Regisseur David Leitch staat bekend van films als John Wick, Atomic Blonde en Deadpool 2. Hij lijkt opnieuw een winnende formule te hebben gevonden met The Fall Guy. Naast Gosling en Blunt heeft de film ook een sterke ondersteunende cast, waaronder Winston Duke, Hannah Waddingham, Aaron Taylor-Johnson, Teresa Palmer, Lee Majors en Stephanie Hsu.

De nieuwe trailer biedt een uitgebreidere kijk op de dynamiek tussen de twee hoofdrolspelers, die een romantische geschiedenis delen. Colt werkt zich op van stuntman tot actieheld en de vonken tussen hem en Jody worden alleen maar intenser.

Bekijk de tweede trailer van The Fall Guy hier:

Meer
Lees meer...