‘The Fall Guy’ met acteur Ryan Gosling krijgt nieuwe teaser mét verwijzing naar Taylor Swift

Afgelopen nacht vond in Las Vegas de Super Bowl plaats. Dat staat jaarlijks ook gelijk aan heel wat nieuwe trailers. Zo kregen fans eerste beelden te zien van onder andere Deadpool 3, Wicked en Twisters. Maar ook van de nieuwe film The Fall Guy verscheen er een nieuwe teaser.

Na het succes van Barbie is acteur Ryan Gosling klaar voor een nieuwe uitdaging. In 2024 komt de film The Fall Guy uit. Daarin speelt Gosling de rol van een stuntman die een film moet zien te redden. Als ook nog eens blijkt dat zijn grote liefde die film regisseert, zet hij alles op alles om het project te doen slagen. In een nieuwe teaser zien we alvast hoe die samenwerking soms voor emotionele momentjes in de auto zorgt.

The Fall Guy

De film vertelt het verhaal van Colt Seavers (Ryan Gosling). Hij is een stuntman en wordt na een ongeluk en een lange break terug het werkveld ingegooid. Wanneer de ster van een gigantisch groot filmproject vermist blijkt te zijn, moet hij de film zien te redden.

Dat doet hij niet alleen als stuntman, maar wel als bounty hunter. Een extra drijfveer bij zijn zoektocht naar de waarheid is het feit dat Colt een goede indruk wil maken op zijn ex (Emily Blunt). Zij is de regisseur en legt het lot van de film in zijn handen. Het duo krijgt de hulp van producer Gaile (Hannah Waddingham). Verder zijn ook nog Aaron Taylor-Johnson en Winston Duke in The Fall Guy te zien.

Eerste teaser

In een eerste trailer kregen we al een eerste inleiding in het verhaal. Bij de nieuwe beelden trekt de film zichzelf ook een beetje in het belachelijke. Zo horen we het personage van actrice Emily Blunt zeggen dat de film “echt alles heeft” waarna de tussenbeelden oplijsten wat er precies zo fijn is aan de nieuwe film. Zo kunnen we romantiek, actie, drama, space cowboys en ice crimes verwachten.

Maar de trailer vertelt de fans ook meteen dat Ryan “M@th?rf#*&!ng” Gosling en Emily “M@th?rf#*&!ng” Blunt van de partij zullen zijn. Daarnaast is ook Taylor Swift van de partij in de vorm van haar song All Too Well tijdens een scène van een emotionele Ryan Gosling in de auto.

Bekijk de nieuwe trailer van The Fall Guy hier:

Meer
Lees meer...