‘Kraven The Hunter’ met Aaron Taylor-Johnson krijgt eerste trailer

Sony heeft zonet de eerste beelden van acteur Aaron Taylor-Johnson als Kraven The Hunter in de gelijknamige nieuwe film van Sony gedeeld. Kraven The Hunter komt later dit jaar in de zalen en gaat over de bekende superheld die al in verschillende Spider-Man-comics is opgedoken.

De laatste dagen gingen er al heel wat beelden van Kraven The Hunter rond op sociale media, maar toch was het tot nu wachten op officieel nieuws. Sony deelde zonet de eerste poster en teaser van de nieuwe film die op 4 oktober in de bioscoop verschijnt.

Kraven The Hunter

Voor de liefhebbers van comics is Kraven The Hunter al lang geen onbekende meer. Het personage was voor het eerst te zien in een comic rond Spider-Man uit 1964 en bleef ook nadien sporadisch terugkeren in de stripverhalen van Stan Lee.

Kraven The Hunter, oftewel Sergei Kravinoff, is een bekende jager die zichzelf probeert te bewijzen als ‘beste jager ooit’ door Spider-Man te vangen en vermoorden. Dat zou hij niet met wapens doen, maar met de blote handen. Uiteindelijk komt hij in de comics ook in conflict met onder andere Black Panther.

Film

Doorheen de jaren zou Marvel Studios al meerdere keren hebben nagedacht over een rol voor de slechterik binnen het Marvel Cinematic Universe (MCU). Zo was Kraven The Hunter bijna verschenen in Black Panther uit 2018 en Spider-Man: Far From Home uit 2019. Uiteindelijk gebeurde dat niet, maar was zijn silhouette wel te zien aan het einde van Spider-Man: No Way Home.

Nu krijgt het personage dus zijn eigen film. Daarin zal acteur Aaron Taylor-Johnson (Bullet Train, The King’s Man, …) de hoofdrol op zich nemen. Naast hem zijn ook onder andere Russell Crowe en Ariana DeBose te zien. In de eerste teaser zien we alvast hoe Kraven geworden is wie hij nu is en hoe hij zijn band met dieren gebruikt om zijn prooien op te sporen.

Bekijk de trailer van Kraven The Hunter hier:

Kraven The Hunter verschijnt op 4 oktober 2023 in de bioscoop.

Meer
Lees meer...