‘The Fall Guy’ met Ryan Gosling en Emily Blunt krijgt eerste trailer

Volgend jaar zijn acteurs Ryan Gosling en Emily Blunt samen op het grote scherm te zien. In de film The Fall Guy spelen ze elkaars love interest, al blijkt dat toch ingewikkelder dan verwacht. De regie van de film ligt in handen van David Leitch, die eerder ook al Bullet Train maakte.

Na het succes van Barbie is acteur Ryan Gosling klaar voor een nieuwe uitdaging. In maart 2024 komt de film The Fall Guy uit. Daarin speelt Gosling de rol van een stuntman die een film moet zien te redden. Als ook nog eens blijkt dat zijn grote liefde die film regisseert, zet hij alles op alles om het project te doen slagen.

The Fall Guy

De film vertelt het verhaal van Colt Seavers (Ryan Gosling). Hij is een stuntman en wordt na een ongeluk en een lange break terug het werkveld ingegooid. Wanneer de ster van een gigantisch groot filmproject vermist blijkt te zijn, moet hij de film zien te redden.

Dat doet hij niet alleen als stuntman, maar wel als bounty hunter. Een extra drijfveer bij zijn zoektocht naar de waarheid is het feit dat Colt een goede indruk wil maken op zijn ex (Emily Blunt). Zij is de regisseur en legt het lot van de film in zijn handen. Het duo krijgt de hulp van producer Gaile (Hannah Waddingham). Verder zijn ook nog Aaron Taylor-Johnson en Winston Duke in The Fall Guy te zien.

Autobiografisch

The Fall Guy is de zesde film van regisseur David Leitch. Hij stond eerder al aan het roer van onder andere John Wick, Deadpool 2 en Bullet Train. Zijn nieuwste project wordt zonder twijfel het meest autobiografische. Leitch begon namelijk zelf zijn carrière in Hollywood als stuntman.

Bekijk de trailer van The Fall Guy hier:

Meer
Lees meer...