Ryan Gosling geeft een echte Barbie-sfeer mee tijdens ‘I’m Just Ken’ op de Oscars

Dit jaar waren er twee liedjes van Barbie genomineerd in de categorie Best Original Song op de Oscars. Ryan Gosling trad dan ook tijdens het evenement op met I’m Just Ken. Hij bleef tijdens het optreden in de Barbie-sfeer doordat hij een roos glitterpak aanhad en er paarse belichting was.

In de weken voordat de Oscars begonnen, was er nog veel twijfel of Ryan Gosling met I’m Just Ken zou optreden. Na de nominatie van het lied heeft hij dan toch besloten om het nummer live te zingen. Hij was eerder kwaad op de Oscars omdat de regisseur, Greta Gerwig, en hoofdrolspeelster, Margot Robbie, niet genomineerd waren, maar hij wel.

Optreden

Simu Liu vroeg net voor het optreden aan het publiek om hun telefoonlampjes aan te zetten. Ryan Gosling zijn optreden begon in het publiek en het behield de Barbie-sfeer. Hij droeg een hoed, een zonnebril, een roos glitterpak en roze handschoenen. Wanneer Ryan Gosling begint, neemt hij zijn hoed af. Ondertussen zien we dat Billie Eilish en Margot Robbie hun lach niet kunnen inhouden. Hij staat recht, geeft zijn hoed weg en stapt naar het podium dat roos en paars is. Daar staan verschillende muzikanten en achtergronddansers klaar.

Tijdens het optreden zien we Ryan Gosling zijn medeacteurs Simu Liu, Scott Evans, Ncuti Gatwa en Kingsley Ben-Adir mee op het podium dansen, maar daar stopte de verrassing niet. Leadgitarist van Guns N’ Roses, Slash, stond samen met de acteur op het podium. In het begin van het optreden zagen we Mark Ronson die heel de tijd op de bas speelde.

Ryan Gosling liep terug naar het publiek en liet Greta Gerwig, Margot Robbie en America Ferrera meezingen in de microfoon. Daarna tikte hij ook Emma Stone van La La Land en Poor Things op de schouder om mee te zingen. Uiteindelijk vertrok hij terug naar het podium, waarbij hij de cameraman bij de hand vastpakte en mee op het podium trok.

Bekijk hier Ryan Gosling zijn optreden:

Meer
Lees meer...