The Kid LAROI bevestigt samenwerking met Jung Kook (BTS) en Central Cee

The Kid LAROI komt binnenkort met de nieuwe single Too Much. De afgelopen weken was de Australische singer-songwriter het nummer aan het teasen op sociale media, waarbij ook twee andere bekende namen opdoken. En nu is er de bevestiging dat Too Much een samenwerking is met de Britse rapper Central Cee en Jung Kook van de Zuid-Koreaanse boyband BTS.

The Kid LAROI komt op vrijdag 20 oktober met de nieuwe single Too Much. De 20-jarige singer-songwriter en rapper, die vooral bekend is van zijn hit STAY met Justin Bieber, teasede de afgelopen weken dat het zou gaan om een samenwerking met twee opvallende namen en dat is nu ook bevestigd.

Too Much

Enkele dagen geleden deelde The Kid LAROI een video op sociale media waarop te zien is dat de Britse rapper Central Cee de woorden “Too Much” op z’n bovenbeen tatoeëert. Je kan Central Cee kennen van de nummers Sprinter en Doja. Daarnaast verwees The Kid LAROI in andere posts ook al enkele keren naar Jung Kook van BTS. Hij deed dat eerst door een foto met de Funko Pop van Jung Kook te delen met de woorden “Was it too much?”. Daarna verscheen er ook een foto met de echte Jung Kook met opnieuw een verwijzing naar de single Too Much in de caption.

Bij die laatste foto deelde The Kid LAROI ook de link naar de website toomuchmag.com. Op die website, die eruitziet als een magazine, was te lezen dat er een aankondiging zou komen op dinsdag 10 oktober. En die is er nu.

Central Cee en Jung Kook

Op dinsdag 10 oktober verscheen er een teaser van Too Much op de website en op de verschillende socialemediaprofielen van The Kid LAROI. In die teaser, waarin we ook al een klein stukje van het nummer te horen krijgen, zijn zowel Central Cee als Jung Kook al te zien.

De teaser bevestigt ook dat het nummer zal verschijnen op vrijdag 20 oktober om middernacht Britse tijd. Dat komt overeen met 1 uur ’s nachts in de nacht van donderdag op vrijdag in Belgische tijd.

Beluister hier de teaser van Too Much with Jung Kook & Central Cee:

Meer
Lees meer...