The Kid LAROI lost samenwerking met Jung Kook (BTS) en Central Cee

The Kid LAROI heeft zijn nieuwe single TOO MUCH gelost. De afgelopen weken was de Australische singer-songwriter het nummer aan het teasen op sociale media, waarbij duidelijk werd dat het nummer een samenwerking werd met de Britse rapper Central Cee en Jung Kook van de Zuid-Koreaanse boyband BTS.

The Kid LAROI is terug met een nieuwe single. Voor TOO MUCH stelde hij een nieuwe, internationale gelegenheidsboyband samen met niemand minder dan de Britse rapper Central Cee en Jung Kook van BTS.

Central Cee en Jung Kook van BTS

Toen The Kid LAROI TOO MUCH begon te teasen op zijn sociale media, werd al snel duidelijk dat hij het nummer niet alleen zou brengen. Zo deelde hij een video waarop te zien was hoe Central Cee de woorden “TOO MUCH” op z’n bovenbeen tatoeëert. Je kan Central Cee kennen van de nummers Sprinter en Doja.

Later begon The Kid LAROI ook te verwijzen naar Jung Kook van BTS. Hij deed dat eerst door een foto met de Funko Pop van Jung Kook te delen met de woorden “Was it too much?”. Daarna verscheen er ook een foto met de echte Jung Kook met opnieuw een verwijzing naar de single TOO MUCH in de caption.

Bij die laatste foto stond ook een link naar de website toomuchmag.com. Die site was opgebouwd als de website van een magazine en daar kwam niet veel later ook de bevestiging dat TOO MUCH een samenwerking zou zijn met Central Cee én Jung Kook van BTS.

TOO MUCH

Het nummer verscheen om middernacht Britse tijd, dus 1 uur ’s nachts bij ons. TOO MUCH wordt geopend door Jung Kook, die als main vocalist van BTS het refrein voor z’n rekening neemt. Central Cee rapt dan weer in z’n ondertussen gekende stijl, waarbij hij verschillende oneliners dropt, waarvan de meest legendarische waarschijnlijk “She call me daddy, she’s got issues, I am not her father” is.

We kregen ook al meteen een videoclip te zien, waarin het magazine opnieuw opduikt. Zo lijkt de clip zich zelfs volledig af te spelen achter de covers van verschillende magazines. Met de release van het nummer kwamen we ook te weten dat Justin Bieber credits heeft. The Kid LAROI liet daarover weten dat Bieber de melodie van het refrein in één take maakte.

Bekijk hier de videoclip voor TOO MUCH:

TOO MUCH zal te vinden zijn op het debuutalbum van The Kid LAROI, ‘The First Time’, dat volgende maand verschijnt.

Meer
Lees meer...