‘The Kissing Booth’: Joey King onthult dat ze high was tijdens deze scène

Het is ondertussen al bijna een jaar geleden sinds de laatste film in The Kissing Booth-trilogie op Netflix verscheen. De films zijn gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Beth Reekles. Daarin spelen Joey King, Euphoria-ster Jacob Elordi en Joel Courtney de hoofdrollen. Recent onthulde King een verrassend weetje over de opnames van The Kissing Booth 3.

Actrice Joey King was onlangs te zien in de populaire Netflixfilm The In Between en zal binnenkort naast onder andere Brad Pitt en Sandra Bullock schitteren in de actiethriller Bullet Train. Maar wij kennen haar waarschijnlijk het best als Elle uit de The Kissing Booth-filmreeks, ook van Netflix. Uit beelden van achter de schermen is duidelijk dat de castleden in het echt een hechte vriendengroep vormen en dat zorgt voor veel gekke en grappige momenten. Hoofdrolspeelster King vertelde nu recent over zo’n moment tijdens de opnames van een bepaalde scène in de derde film.

The Kissing Booth 3

In The Kissing Booth 3 vormen de hoofdpersonages Elle (Joey King) en Noah (Jacob Elordi) een gelukkig koppel. Maar ze komen in een belangrijke fase van hun leven terecht. Zo komt Elle voor een hartverscheurende keuze te staan, ze moet namelijk beslissen op welke universiteit ze wil studeren. Volgt ze Noah, de liefde van haar leven, naar Harvard of gaat ze toch voor Berkeley waar haar beste vriend Lee (Joel Courtney) gaat studeren. Het conflict mondt uiteindelijk uit in een confrontatie tussen Elle en Lee op de pier, waar ze hem vertelt dat ze het beu is om iedereen gelukkig proberen te maken.

In een interview op Jimmy Kimmel Live! onthulde Joey King, die dus de rol van Elle vertolkte, aan gastpresentatrice Chelsea Handler dat ze eigenlijk high was tijdens de opnames van die scène.

“Erg onprofessioneel”

King vertelde hoe ze een edible (snoepjes, koekjes, etc. met cannabis in, red.) had gegeten vlak voor de opname van die scène die ze samen met Courtney deed. Ze zegt dat ze het kreeg van coacteur Taylor Zakhar Perez. Die had er zelf ook eentje genomen maar had geen scènes meer te filmen die dag. King had echter wel nog een aantal scènes te gaan en herinnert zich dat ze zich toen ongelofelijk high voelde.

“Op de laatste opnamedag van The Kissing Booth 2 en 3 heb ik een edible ingenomen terwijl we nog aan het filmen waren. Het was erg onprofessioneel”, vertelt de actrice. “Ik had nog zo’n zeven shots te gaan. Mijn vriend Taylor, die Marco speelde, nam er ook een, maar hij moest toen niet werken. De echte Kissing Booth-fans zullen waarschijnlijk wel weten over welke scène het gaat. Het was tijdens de scène waarin ik en mijn beste vriend Lee op de pier een heftig gesprek hebben over waarom ik tegen hem loog over naar welke universiteit ik (Elle) ging. Ik was toen zo stoned.”

De opnames vonden plaats in Zuid-Afrika waar de consumptie van wiet legaal is. Of het opvalt dat King tijdens die scène high is, laten we jullie zelf oordelen. Wij vinden het alvast een mooi excuus om de film(s) nog eens te herbekijken.

Bekijk het volledige interview met Joey King hieronder:

Meer
Lees meer...