‘The Little Mermaid’: Bekijk hier al een stukje uit ‘Under The Sea’

Eind deze maand komt The Little Mermaid eindelijk in de zalen. Dat betekent natuurlijk ook dat Disney de laatste weken voor die release heel wat nieuwe teasers op de wereld loslaat. In de laatste nieuwe clip zien we al een deeltje uit Under The Sea, misschien wel de meest iconische song uit de film.

Er wordt al zeer lang uitgekeken naar de live action-remake van The Little Mermaid. De opnames daarvan zitten er – ondanks vertragingen door de coronacrisis – namelijk al meer dan anderhalf jaar op, maar de postproductie neemt veel tijd in beslag. Eind deze maand is het eindelijk zover, want op 24 mei verschijnt de film in de bioscoop.

In de film zullen we het klassieke Disneyverhaal te zien krijgen waarbij zeemeermin Ariël (Haile Bailey) kennismaakt met prins Eric (Jonah Hauer-King) nadat ze hem helpt na een schipbreuk. Daarbij roept ze uiteraard de wrok van haar vader King Triton (Javier Bardem) over zich uit. Hij wil namelijk niet dat zijn dochter zich mengt met de ‘bovenwereld’. Ariel is echter verliefd en wil Eric terugzien. Daarvoor roept ze de hulp in van Ursula (Melissa McCarthy), maar dat zal uiteraard niet zonder gevolgen blijven.

Under The Sea

Maar naast het liefdesverhaal tussen Ariël en Eric is er natuurlijk ook nog de iconische krab Sebastian. Die rol wordt in de live action-remake ingesproken door Daveed Diggs (Snowpiercer, Hamilton …). In een nieuwe clip is alvast een stukje te zien van de song Under The Sea. Dat is al sinds de release van de tekenfilm uit 1989 naast Part of Your World het uithangbord van de film.

De korte clip die Entertainment Tonight gisteren deelde, duurt één minuut en daarin is te zien hoe Ariël uitkijkt naar een wereld boven de zee. Maar op het ritme van een steel drum probeert Sebastian haar ervan te overtuigen dat alles in de onderwaterwereld toch nog altijd iets beter is.

Bekijk de nieuwe clip hier:

Meer
Lees meer...