Modern sprookje ‘The Royal Treatment’ staat nu op Netflix

Als je behoefte hebt aan een leuke romcom om je dit weekend mee in de zetel te installeren, dan heeft Netflix altijd wel iets te bieden. Vanaf nu kan je bijvoorbeeld kijken naar een modern sprookje over een gewoon meisje en een prins, genaamd The Royal Treatment. De hoofdrollen zijn hier weggelegd voor twee Disney-sterren, namelijk Laura Marano (Austin & Ally) en Mena Massoud (Aladdin).

We horen je wel al denken ‘zo cliché’, maar fans van de Disneyfilm The Princess Diaries met Anne Hathaway in de hoofdrol of de andere Netflixfilm over een prins (maar dan in de kerstsfeer) genaamd The Christmas Prince, zullen deze hartverwarmende romcom zeker wel kunnen appreciëren. Hier zien we tenslotte twee ongelofelijk getalenteerde sterren: Laura Marano en Mena Massoud, die laatste staat nog wel bekend als een andere soort prins. Alleen is hij deze keer niet de heerser van het fictieve koninkrijk Ali Ababwa, maar van Lavania.

Het plot

The Royal Treatment, gefilmd in Nieuw-Zeeland, draait om de New Yorkse kapsaloneigenares en haargoeroe Isabella oftewel ‘Izzy’ (Marano) en de prins van – zoals we al zeiden – het fictieve Lavania, Thomas (Massoud). Isabella is een zelfverzekerde styliste, die er niet voor terugschrikt om te zeggen hoe het is, en altijd haar eerlijke mening geeft, hoe hard die ook mag zijn. Prins Thomas doet alles wat zijn familie van hem vraagt, inclusief akkoord gaan met een gearrangeerd huwelijk, waarbij hij geen romantische gevoelens voor zijn aanstaande bruid koestert.

Dingen worden op zijn kop gezet wanneer Isabella en haar twee beste vrienden en collega’s de kans krijgen om (voor een grote geldsom) naar het verzonnen koninkrijk van Lavania – want hoe kan het ook anders – te trekken om er te werken op de koninklijke bruiloft. Bij aankomst op de dromerige locatie ontmoet Isabella de prins en de twee hebben onmiddellijk een klik. Maar Isabella en prins Thomas zullen vooral leren dat ze hun lot enkel in eigen handen kunnen nemen als ze hun hart volgen.

Onze tip: Laat je niet afschrikken door de mogelijke voorspelbaarheid van de film, want als je dit weekend op zoek bent naar een gezellig tv-moment (die ook af en toe eens cheesy mag zijn), dan is The Royal Treatment een uitstekende keuze.

Bekijk hieronder nogmaals de trailer voor The Royal Treatment:

De nieuwe romcom met Laura Marano en Mena Massoud staat nu op Netflix. Kijk je liever series? Check dan eens deze lijst.

Meer
Lees meer...