‘The Voice Kids’: Houdt Coely zich aan haar pact met Pommelien Thijs tijdens Blind Auditions

In The Voice Kids zijn we vrijdag alweer toe aan de vierde aflevering Blind Auditions en daarbij neemt de concurrentiestrijd tussen de coaches steeds meer toe. Daarbij sloten Coely en Pommelien Thijs een opvallend pact, maar dat komt nu misschien wel onder druk te staan.

The Voice Kids is ondertussen al aan zijn zevende seizoen toe. Dat seizoen bracht ineens ook een grote verandering in de jury met zich mee. Naast oude bekenden Laura Tesoro en Metejoor zitten dit seizoen ook Pommelien Thijs en Coely in de jury van de talentenjacht. Zij kregen de voorbije drie weken al de kans om talent te spotten en te overtuigen om zich bij hun team te voegen.

Superblock

Naast nieuwe coaches en nieuwe presentatoren – Aaron Blommaert en Nora Gharib – is er dit jaar ook een nieuw spelelement. Na het optreden kunnen de coaches namelijk een zogenaamde ‘Superblock’ gebruiken. Met één simpele knop kunnen ze zo de stoel van een van de concurrerende coaches opnieuw omdraaien.

De voorbije afleveringen zagen we hoe zowel Metejoor, Laura Tesoro als Pommelien Thijs hun Superblock al gebruikt hebben. Daardoor is Coely de enige die die nog over heeft. Zij sloot echter een pact daarover af met Pommelien. “Metejoor heeft mij geblokkeerd en Laura heeft Pommelien geblokkeerd. Dus hebben we afgesproken om elkaar zeker niet te blocken”, legt ze uit. De vraag is maar of Coely zich ook effectief aan dat pact zal houden, want er staat ook deze week opnieuw veel jong talent op het podium van The Voice Kids.

The Voice Kids is elke vrijdag om 20.35 uur te zien op VTM.

Meer
Lees meer...