‘The Voice van Vlaanderen’: Deze songs hoor je in de eerste Blind Auditions

Vanaf vrijdag kunnen fans van The Voice weer wekelijks twee keer op VTM terecht. Daarin maakt Aster Nzeyimana zijn debuut als cohost naast An Lemmens en maken ook dezelfde coaches opnieuw hun opwachting. In de eerste aflevering krijgen we alvast heel wat bekende songs te horen.

Al sinds 2011 gaat VTM op zoek naar de Voice van Vlaanderen. Heel wat winnaars en veel verschillende juryleden later, zijn ze terug. Sinds het vorige seizoen bestaat de jury uit Koen Wauters, Natalia, Jan Paternoster en Mathieu Terryn. Toen kon uiteindelijk Natalia het meest vieren, want zij leverde met Louise de grote winnares van 2022 af. 

The Voice

Dit seizoen begint natuurlijk opnieuw met de Blind Auditions. Toch zijn er ook enkele veranderingen doorgevoerd. De coaches kunnen elkaar meer dan ooit voor blok zetten, want met de superblock kunnen ze zelfs tot na de auditie een coach uit het spel zetten.

Daar tegenover is er dit jaar wel geen limiet op de teams, iedereen kan dus blijven draaien. In de eerste aflevering kunnen we alvast 9 kandidaten verwachten. Zij brengen stuk voor stuk bekende songs.

Songs

De eerste die aan de beurt is, is Charlotte (22) uit Bissegem. Van haar auditie met Falling van Harry Styles deelde VTM eerder al een fragment. Daarbij was duidelijk dat alle coaches alvast fan waren. Na Charlotte is het de beurt aan Lucas (16) uit Oostkamp. Ook hij kiest met Only Angel voor een song van Harry Styles.

Daarna is het aan Aimee (29) uit Hemiksem. Zij verhuisde drie jaar geleden naar ons land en keek vaak naar The Voice om Nederlands te leren. Ze doet auditie met Black Horse And The Cherry Tree van KT Tunstall. Jason (27) uit Herentals kiest dan weer voor The Whistler van The White Buffalo.

Ook voor Lune (23) uit Burcht is het spannend. Zij werd ingeschreven door haar zus Amber en brengt Out Here On My Own van Irene Cara. Sandy (18) uit Huizingen zit met dezelfde zenuwen. Zij staat voor het eerst echt op het podium met When I Was Your Man van Bruno Mars.

Elke (49) uit Melsele is dan weer niet meer aan haar proefstuk toe. Zij deed 9 jaar geleden al mee en probeert het nu nog een keer met Diane van Cam. Ook voor singer-songwriter Eloïse (25) uit Waver is het podium geen onbekende plek. Zij brengt Love Song van Sara Bareilles. De avond wordt afgesloten met Wout (24) uit Aalter. Hij durft het aan om 1+1 van Beyoncé te zingen.

The Voice van Vlaanderen, vanaf 26 januari elke vrijdag om 20.40 uur en zondag om 20 uur bij VTM.

Meer
Lees meer...