The Weeknd dropt nieuw album ‘Dawn FM’ nu vrijdag

Goed nieuws voor de fans van The Weeknd, want de zanger deelde op maandag mee dat zijn nieuw album ‘Dawn FM’ nu vrijdag 7 januari al uitkomt. Dat deed hij aan de hand van een mysterieuze trailer die hij op zijn Twitter postte. Het album zal ook features bevatten, en onder andere Tyler, The Creator en Lil Wayne zullen er op te horen zijn. Dat meldt Billboard.

Het laatste album van The Weeknd, namelijk ‘After Hours’ met onder andere de hits Blinding Lights en Save Your Tears, dateert ondertussen al van 2020. Hoewel de Amerikaan ondertussen nog heel wat nieuwe singles releasete, komt zijn nieuwe volledige album nu vrijdag, 7 januari 2022, uit. Die aankondiging deed de zanger zelf op zijn sociale media.

‘Dawn FM’

Gisteren, 3 januari 2022, maakte The Weeknd via een trailer bekend dat ‘Dawn FM’ wel heel snel uitkomt. Met bijschrift “new album : dawn FM // january 7th” deelde de zanger een video waarin vooral heel wat gekke dingen gebeuren op de tonen van een aantal snippets uit nieuwe songs. Op het einde is er een stem te horen die een mysterieuze uitspraak doet: “Je luistert naar Dawn FM. Je hebt al te lang in het donker gezeten, dus nu is het tijd om naar het licht te wandelen en je lot te accepteren.” 

Voor de rest is er nog niet heel veel geweten over het nieuwe album, behalve dat het album een aantal samenwerkingen zal bevatten met onder andere Tyler, The Creator, Quincy Jones, Lil Wayne en zelfs acteur Jim Carrey. Naast de release van het nieuwe album gaan ook de geruchten rond dat The Weeknd in onderhandeling zou zijn met Marvel Studios en Disney voor de soundtrack van de volgende Black Panther-film: Wakanda Forever. Hoe dan ook, 2022 lijkt nu al het jaar van de zanger te worden!

Bekijk de aankondiging hier:

Meer
Lees meer...