‘The Witcher’: Opnames vierde seizoen begonnen, maar Netflix heeft ook slecht nieuws

De opnames van het vierde seizoen van The Witcher zijn eindelijk van start gegaan. Netflix heeft daarbij meteen ook bevestigd dat er nog een vijfde seizoen komt, al zal dat wel het laatste zijn. Maar voor het zover is, zien we uiteraard eerst de introductie van Liam Hemsworth als Geralt van Rivia.

Afgelopen zomer namen we na drie seizoenen afscheid van Henry Cavill als hoofdrolspeler Geralt van Rivia in The Witcher. Zijn plaats wordt vanaf het vierde seizoen ingenomen door acteur Liam Hemsworth. De Australiër kruipt binnenkort dus voor het eerst in de huid van Geralt van Rivia.

The Witcher

Netflix maakte donderdag namelijk bekend dat het begonnen is met de productie van het vierde seizoen van The Witcher. “Het is met enorme trots dat we beginnen met de opnames van ons voorlaatste seizoen van The Witcher met een geweldige cast, inclusief een aantal opwindende nieuwe toevoegingen, onder leiding van Liam Hemsworth als Geralt van Rivia”, zegt bedenker en showrunner Lauren Schmidt Hissrich daarover.

Vijfde seizoen

Bij die aankondiging hoorde meteen ook het nieuws dat The Witcher nog een vijfde seizoen krijgt, maar dat de reeks daarmee wel zal eindigen. Het vierde en vijfde seizoen behandelen de drie resterende boeken van schrijver Andrzej Sapkowski: Baptism of Fire, The Tower of the Swallow en Lady of the Lake.

Het vierde seizoen zal zich opnieuw focussen op Geralt, Yennefer (Anya Chalotra) en Ciri (Freya Allan), die gescheiden zijn en het door oorlog geteisterde Continent en zijn vele demonen doorkruisen. Ze zullen heel wat tegenslagen moeten overwinnen om te overleven en elkaar terug te vinden. Het is nog niet bekend wanneer het vierde seizoen op Netflix te zien zal zijn.

Bekijk hier onze lijst met 50 beste series op Netflix.

Meer
Lees meer...