Netflix dropt trailer van laatste afleveringen ‘The Witcher’ met Henry Cavill

Binnen twee weken is het zover. Op 27 juli verschijnt het tweede deel van het derde seizoen van The Witcher op Netflix. Daarin zien we Henry Cavill voor een laatste keer in de rol van Geralt. Om de fans alvast warm te maken voor het afscheid, deelde de streamingdienst zonet een nieuwe trailer.

Hoewel The Witcher bij zijn eerste seizoen een van de meest prestigieuze reeksen van Netflix werd genoemd, is de populariteit ondertussen al een beetje gaan liggen. Het tweede seizoen kon namelijk al minder overtuigen en ook het derde lijkt nog geen hoogvlieger te zijn. Maar dat kan nog veranderen, aangezien het tweede deel van het seizoen binnen twee weken pas verschijnt.

The Witcher

In het nieuwe seizoen van The Witcher zien we hoe Geralt van Rivia en Yennefer, gespeeld door Anya Chalotra, moeten proberen om Ciri, gespeeld door Freya Allan, te beschermen tegen iedereen die haar te pakken wil krijgen. Ondertussen probeert Yennefer Ciri te helpen om haar krachten te beheersen.

Het eerste deel, dat op 29 juni verscheen, telde vijf afleveringen. De resterende drie afleveringen zijn vanaf 27 juli op Netflix te bekijken. Van die nieuwe afleveringen heeft Netflix nu een trailer gedeeld. Daarin krijgen we te zien hoe Geralts prioriteiten bij het beschermen van Ciri liggen. Daarvoor moet hij heel wat vijanden zien te verslaan, maar met het speciale zwaard lijkt hij die aan te kunnen. Toch is er voer tot nadenken, want op het einde van de trailer zien we hem ‘levensloos’ in het water liggen.

Exit Henry

Deze laatste afleveringen zijn ook meteen de allerlaatste van acteur Henry Cavill. Dat maakte Netflix enkele maanden geleden al bekend. Zijn rol wordt vanaf het vierde seizoen overgenomen door acteur Liam Hemsworth. Op die verandering is ondertussen al heel wat kritiek gekomen, maar toch houdt Netflix het hoofd koel. Vorige week lachte de streamingdienst zelfs met de situatie door op verschillende plekken in het Verenigd Koninkrijk de tekst ‘Ja, hij is nog steeds Geralt in het derde seizoen’ te projecteren.

Bekijk de trailer hier:

Bekijk onze lijst met 50 beste series op Netflix hier.

Meer
Lees meer...