Thibaut Courtois laat glansprestatie in finale Champions League vereeuwigen met opvallende tatoeage

Thibaut Courtois heeft een opvallende nieuwe tatoeage laten zetten. De doelman van Real Madrid en de Rode Duivels liet op zijn arm namelijk een aandenken zetten aan zijn topprestatie in de gewonnen finale van de Champions League een maand geleden.

Op zaterdag 28 mei versloeg Real Madrid in de finale van de Champions League in het Stade de France in Parijs Liverpool met 0-1. De Britten voetbalden in die wedstrijd de beste kansen bij elkaar, maar slaagden er niet in te scoren. Dat de 0 op het bord bleef dankte de Koninklijke in grote mate aan doelman Thibaut Courtois. Die pakte uit met enkele fenomenale reddingen en werd na afloop dan ook terecht verkozen tot Man van de Match.

Voor Courtois is het winnen van de Champions League uiteraard een van de hoogtepunten in zijn succesrijke carrière. De Belgische doelman besloot dan ook om die herinnering te vereeuwigen met een tatoeage.

El Muro

Op Instagram deelde hij afgelopen weekend de nieuwe tattoo die sinds kort op zijn arm prijkt. Het gaat om een goal waarin een muur geplaatst is, verwijzend naar zijn bijnaam ‘El Muro’, oftewel ‘De Muur’. Op die muur prijkt ‘TC1’, zijn initialen en rugnummer, naast de ‘Beker met de Grote Oren’ en het jaartal 2022.

Bekijk de nieuwe tattoo van Thibaut Courtois hier:

Meer
Lees meer...