‘Thor: Love and Thunder’ is vanaf nu te zien in de bioscoop

Het is zover. Vanaf vandaag, 6 juli 2022, is de nieuwste Marvelfilm Thor: Love and Thunder te zien in de Belgische bioscopen. De release van de film staat al een aantal maanden enorm in de belangstelling en nu is het dus eindelijk tijd om te zien of het de hype waard is. Een aantal eerste reacties beloven alvast dat het een grappig maar emotionele film zal worden.

Vanaf vandaag kan je in de bioscoop gaan kijken naar Thor: Love and Thunder. Dat is de vierde solofilm van het personage Thor Odinson (Chris Hemsworth). En net zoals in de vorige film, Ragnarok, is ook deze geregisseerd door Taika Waititi. Wat meteen garant staat voor de nodige kleur en humor.

Thor: Love and Thunder

In de nieuwste film zien we hoe Thor het er vanaf brengt na de gebeurtenissen in Avengers: Endgame. Tijdens die film verloor de god van de donder alle moed en dat was ook te zien aan de manier waarop hij zich gedroeg. In Thor: Love and Thunder gaat hij vastbesloten terug op zoek naar zichzelf en zijn identiteit. Maar dat loopt niet van een leien dakje, zeker niet wanneer zijn ex Jane Foster (Natalie Portman) opduikt.

En wanneer ook Gorr (Christian Bale) zijn opwachting maakt, is het hek helemaal van de dam. Gorrs bijnaam is “the god butcher“, wat wil zeggen dat hij Thor liever dood dan levend ziet. Om dat te vermijden moet Thor dus een groep aan helden verzamelen om hem te kunnen verslaan. Daarbij krijgt hij de hulp van Korg en Miek, maar ook van de Guardians of the Galaxy, Valkyrie en zijn ex Jane.

Reacties

De eerste reacties op de film zijn alvast positief. Op Rotten Tomatoes haalt de film een score van 71 procent en ook op verschillende sites noemen kenners het een “typische Taika-film”, wat wil zeggen dat er net zoals Ragnarok een hoek af is, maar op de juiste manier.

Op sociale media wordt ook al gezegd dat er twee aftercreditscènes zijn. Een daarvan is belangrijk en introduceert een nieuw personage. De andere zou minder nuttig zijn. Maar of dat écht klopt, kan je dus vanaf vandaag zelf gaan bekijken.

Bekijk de trailer van Thor: Love and Thunder hier:

Thor: Love and Thunder is vanaf nu te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...