‘Thor: Love and Thunder’ krijgt laatste nieuwe trailer

Binnen drie weken komt de nieuwste Thor-film in de zalen. En daar is Marvel Studios volop op aan het inspelen. Nadat er eerder al heel wat trailers en teasers verschenen, kwam er deze nacht een allerlaatste. Daarin krijgen we meer dialoog te zien en is er ook een beter zicht op de nieuwe slechterik, Gorr.

Op 6 juli is Thor na drie jaar eindelijk terug. Hij was voor het laatst te zien in Avengers: Endgame in 2019. Daarin was de superheld zichtbaar aangedaan van alles wat gebeurde en bleef er nog maar een schim van de machtige god over. Die machtige god in zichzelf zal hij nu in Thor: Love and Thunder terug opzoeken. De film is het tweede Thor-project van acteur Taika Waititi, die al liet weten dat de nieuwe film “absurd” zal worden en we kunnen rekenen op een aantal verrassende gastrollen.

Love and Thunder

Een van de belangrijkste onderwerpen en meest gestelde vragen is: Hoe gaat het met Thor (Chris Hemsworth) na de Infinity Saga? Daar zullen we dus volgende maand antwoord op krijgen. Na Avengers: Infinity War en Endgame was te zien hoe de god van de donder alle moed verloor. Dat was ook te zien in de manier waarop hij zich gedroeg en zichzelf verwaarloosde.

Die kracht probeert Thor in Love and Thunder terug te vinden. En dat doet hij met de hulp van de Guardians of the Galaxy, zijn vrienden Miek en Korg en Valkyrie. Maar in de allereerste trailer was ook te zien dat hij krijgt te maken met mensen uit het verleden. Zo doet Jane Foster (Natalie Portman) opnieuw haar intrede als Mighty Thor.

Trailer

In de nieuwste trailer is te zien hoe Thor zijn zelfvertrouwen begint terug te krijgen. Hij gaat trainen, kan bij zijn vrienden terecht en vindt zijn krachten terug. Maar wanneer hij te maken krijgt met Gorr (Christian Bale), verandert alles. Gorr staat er namelijk om bekend om goden te vermoorden, en dat is niet volledig naar de zin van Thor.

Bekijk de nieuwe trailer hier:

Thor: Love and Thunder is vanaf 6 juli te zien in de bioscoop.

Meer
Lees meer...