‘Thor: Love and Thunder’ krijgt officiële trailer

Deze zomer komt de vierde solofilm van het Marvelpersonage Thor uit. Vanaf 7 juli 2022 kunnen fans in de bioscoop naar Thor: Love and Thunder gaan kijken. Daarin zal de god van de donder opnieuw zijn weg naar het superheldenleven moeten vinden. Want na Avengers: Endgame is hij namelijk al het geloof in zichzelf verloren.

Op 7 juli is Thor na drie jaar eindelijk terug. Hij was voor het laatst te zien in Avengers: Endgame in 2019. Daarin was de superheld zichtbaar aangedaan van alles wat gebeurde en bleef er nog maar een schim van de machtige god over. Die machtige god in zichzelf zal hij nu in Thor: Love and Thunder terug opzoeken. Maar dat loopt niet zoals verwacht.

Thor: Love and Thunder

De laatste solofilm van Thor (Chris Hemsworth) dateert ondertussen al van 2018. Toen kwam Ragnarok uit, waarna de volledige Thor-franchise een andere richting uitging. De film was namelijk geregisseerd door Taika Waititi, die ook heel wat kleur met zich meebracht. Hij veranderde het personage Thor ook van donker en depressief personage naar een kleurrijk, grappig en beetje onwetend personage.

En dat leek een goede zet. Want Thor: Ragnarok groeide uit tot een fan favorite en regisseur Taika Waititi, die ook Korg speelt in de films, mocht terugkeren voor een vervolg. Dat vervolg komt er nu dus aan. Vanaf 7 juli 2022 kunnen fans in de bioscoop gaan kijken naar Thor: Love and Thunder. Die film wordt, als we de trailer mogen geloven, minstens even absurd als de vorige.

Trailer

Op de tonen van Sweet Child o’ Mine zien we eenhoorns, droge humor, Thor die zich terug voorbereidt op het heldenleven én de terugkeer van actrice Natalie Portman als Jane Foster. Foster zal ook een gooi doen naar de titel van Mighty Thor, en dat zorgt voor heel wat chaos. Zeker wanneer slechterik Gorr (Christian Bale) aan bod komt. Dat alles lijkt ons op het eerste zicht alvast een succesformule. Maar of dat echt het geval zal zijn, dat zien we dus deze zomer.

Naast Chris Hemsworth, Jane Foster en Taika Waititi zijn ook o.a. Tessa Thompson als Valkyrie, Christian Bale als slechterik Gorr, Chris Pratt als Peter Quill en Karen Gillan als Nebula te zien.

Bekijk de officiële trailer van Thor: Love and Thunder hier:

Benieuwd naar wat Marvel Studios nog te bieden heeft? Bekijk hier de kalender van 2022.

Meer
Lees meer...