‘Thor: Love and Thunder’-regisseur Taika Waititi hint op cameo’s in de film

Deze zomer komt de vierde solofilm van het Marvelpersonage Thor uit. Vanaf 7 juli 2022 kunnen fans naar Thor: Love and Thunder gaan kijken. Daarin zal de god van de donder opnieuw zijn weg naar het superheldenleven moeten vinden. Want na Avengers: Endgame is hij namelijk al het geloof in zichzelf verloren. Regisseur Taika Waititi liet in een recent interview met ComicBook alvast weten dat de fans kunnen rekenen op een aantal cameo’s.

Op 7 juli is Thor na drie jaar eindelijk terug. Hij was voor het laatst te zien in Avengers: Endgame in 2019. Daarin was de superheld zichtbaar aangedaan van alles wat gebeurde en bleef er nog maar een schim van de machtige god over. Die machtige god in zichzelf zal hij nu in Thor: Love and Thunder terug opzoeken. De film is het tweede Thor-project van acteur Taika Waititi, die al liet weten dat de nieuwe film “absurd” zal worden en we kunnen rekenen op een aantal verrassende gastrollen.

Thor: Love and Thunder

De laatste solofilm van Thor (Chris Hemsworth) dateert ondertussen al van 2018. Toen kwam Ragnarok uit, waarna de volledige Thor-franchise een andere richting uitging. De film was namelijk geregisseerd door Taika Waititi, die ook heel wat kleur met zich meebracht. Hij veranderde het personage Thor ook van donker en depressief personage naar een kleurrijk, grappig en beetje onwetend personage.

Door het succes van de vorige film besloot Marvel om voor Love and Thunder terug met Waititi samen te werken. In de trailer is alvast te zien dat ook de nieuwe film er een vol kleur en droge humor wordt. De regisseur vertelde in een interview ook dat de fans zich aan een aantal leuke cameo’s kunnen verwachten. Al deed hij dat niet met veel woorden. Toen de interviewer hem vroeg of we verrassende gastrollen gingen zien, antwoordde hij gewoon met: “Ja. Meer kan ik er niet over kwijt, want dan hadden ze even goed op de poster kunnen staan.”

Bekijk de trailer van Thor: Love and Thunder hier:

Meer
Lees meer...