‘Thuis’ is terug! Bekijk hier alvast een eerste teaser

Vanavond gaat het nieuwe seizoen van Thuis van start. Na twee maanden vol vragen, komen er nu eindelijk antwoorden. Heeft Marianne zichzelf echt aangegeven? Wat met Dieter en Maité? Om het wachten iets makkelijker te maken, deelde VRT 1 alvast een korte teaser.

Na het spannende slot van het 28ste seizoen van Thuis, gaat vanavond het 29ste seizoen van de soap van start op VRT 1. Daarin krijgen we te zien hoe alle cliffhangers van vorig seizoen verdergaan. En dat zijn er héél wat.

Cliffhangers

In het nieuwe seizoen zullen de kijkers eindelijk antwoorden krijgen op heel wat vragen. In de seizoensfinale zagen ze onder andere hoe het opnieuw koek en ei leek te zijn tussen Dries (Yemi Oduwale) en Judith (Katrien De Ruysscher) en hoe ook Britt (Apollonia Sterckx) klaar leek te zijn voor de volgende stap met Gaby (Aaron De Groeve).

Maar tot daar de leuke zaken, want daarnaast was er natuurlijk ook de zware ruzie tussen Bob (Christophe Haddad) en Lowie (Mathias Vergels) aan het ziekenbed van de zwangere Tamara (Tine Priem) én de confrontatie tussen Dieter (Raf Jansen) en Maité (Sara Gracia Santacreu) aan het graf van Chris. Daar hield Dieter Maité namelijk onder schot, tot Maité bekende dat ze zwanger was van hem.

Teaser

Maar in de eerste teaser van de reeks staat Marianne centraal. Zij stond op het punt om zichzelf aan te geven voor de moord op Alexander (Erik Goossens) eerder vorig seizoen. Net voor de seizoensfinale kwam ook de kijker te weten dat Marianne het gedaan had, maar was de vraag dus of ze er ook voor gestraft zou worden.

In de korte video die VRT 1 net deelde, zien we hoe Tom (Wim Stevens) in het politiekantoor op zoek is naar zijn moeder. Maar die lijkt, ondanks het feit dat ze zichzelf zou aangeven, nergens meer te bespeuren. De vraag is dus nu wat er precies is gebeurd nadat Marianne het kantoor is binnengestapt en … waar is ze nu? Antwoorden krijgen we dus vanaf vanavond in het nieuwe seizoen.

Thuis is van maandag tot vrijdag om 20.10 uur te zien op VRT 1.

Meer
Lees meer...