Tickets livestreamconcert BTS in Kinepolis nu al in voorverkoop

Op zaterdag 12 maart zal je in de zalen van Kinepolis live het concert van BTS in Seoul kunnen mee volgen. Hoewel HYBE, het agentschap van BTS, eerder aankondigde dat tickets pas op dinsdag 22 februari in voorverkoop gingen, kan je nu toch al tickets kopen via de website van Kinepolis.

De Zuid-Koreaanse boyband BTS gaat volgende maand opnieuw optreden. Op dit moment zijn de leden op een pauze, maar die zal binnen drie weken aflopen. Op donderdag 10, zaterdag 12 en zondag 13 maart staat de groep namelijk in het Olympisch Stadium in Seoul en daar kan heel de wereld van meegenieten.

‘BTS PERMISSION TO DANCE ON STAGE – SEOUL’

Naast de reguliere livestreamtickets, waarbij je het concert live vanuit je eigen huiskamer kan meevolgen, organiseert BTS deze keer ook een evenement in cinemazalen over de hele wereld. Daarbij kan je het concert in een zaal vol fans bekijken. Zo kan je dus toch het concertgevoel meemaken.

Voor ons begint het concert om 10.00 uur in de ochtend. Maar de cinemazalen openen hun deuren al om 9.30 uur zodat iedereen zeker op tijd klaar is om het concert te volgen.

Tickets nu al te koop

Bij de aankondiging van de live viewing eerder deze week, liet HYBE weten dat de tickets te koop zouden zijn vanaf dinsdag 22 februari. Maar bij ons zijn de tickets dus nu al te koop via de website van Kinepolis. Eerder vandaag verschenen de eerste tickets. Toen ging het enkel om zalen in Brussel, Braine en Luik. Ondertussen zijn er tickets beschikbaar voor alle locaties van Kinepolis.

Een ticket kost 25 euro en kan je kopen via de website van Kinepolis. Voorlopig wordt de livestream in alle filialen van Kinepolis in één zaal vertoond. In Brussel gaat het om twee zalen, waarvan er wel al eentje is uitverkocht. Daar kan je ook om 13.30 uur naar de herhaling gaan kijken.

Bekijk hier de promo voor het live viewing concert:

Meer
Lees meer...