TikTokker legt uit: dit is hoe je een coltrui écht moet dragen

Hoewel velen denken dat TikTok een app is voor kinderen en gekke dansjes, is niets minder waar. De app staat namelijk ook vol met life hacks, modeadvies, tips en soms de meest willekeurige dingen. Zo is er nu ook een video waarin iemand uitlegt hoe je een coltrui écht moet dragen, en dat is niet hoe je denkt.

Wie mee wil zijn met de laatste modetrends, die moet de laatste tijd een TikTok-account hebben om te weten wat leeft. Coltruitjes zijn vaak een must have in koude wintermaanden, en soms zelfs in warme maanden, maar nu blijkt dat iedereen de rolkraag verkeerd draagt. Dat liet TikTokker Holly J Reardon weten in een video die ondertussen viraal ging.

Naar binnen

In die video vertelde Reardon hoe een opvallende kijker haar als reactie op een van haar vorige TikToks vertelde dat ze haar coltrui op een verkeerde manier droeg. Volgens die kijker moest ze namelijk haar rolkraag naar de binnenkant vouwen in plaats van naar de buitenkant. Dat probeerde ze dus ook in één van haar volgende video’s en het aantal reacties en likes was immens.

Reardon zelf reageerde enthousiast en bedankte de kijker om haar leven te veranderen: “Dit ziet er veel beter uit. Ik weet niet meer wie het me zei, maar bedankt. Dit heeft mijn leven veranderd, echt geniaal”, klonk het. De video werd ondertussen al bijna twee miljoen keer bekeken en ook de verwonderde reacties bleven maar komen: “Is er iets dat ik wel juist doe?”, “Dit verandert echt alles”, en “Dit is de life hack die ik nodig had”, zijn nog maar een aantal voorbeelden.

Bekijk de TikTok hieronder:

@hollyjreardon

Why did i never know that

♬ original sound – Holly
Meer
Lees meer...