Schoenenmerk Crocs komt met Crocs die volledig gebaseerd zijn op ‘Shrek’

Schoenenmerk Crocs gaat voor een opvallende nieuwe lijn. Sinds gisteren staat het internet vol met het nieuwe design van hun bekendste schoen. Dat design is volledig gebaseerd op de groene Ogres uit de film Shrek. Wanneer de nieuwe versie beschikbaar is, is nog niet bekend. Maar op het internet zijn er alvast heel wat fans.

Hoewel we ons vroeger soms moesten schamen voor het dragen van Crocs, zijn de slippers nu weer helemaal in de mode. De laatste jaren lijkt Crocs dus terug van weggeweest en dat opent natuurlijk ook weer nieuwe deuren voor het merk. Binnenkort zouden er namelijk Crocs verschijnen die gebaseerd zijn op de film Shrek. Het internet is alvast fan van het idee, want het design gaat nu al viraal.

“Shrocs”

Wie aan Crocs denkt, denkt sowieso aan zijn/haar/hun jeugd. Ongeveer tien jaar geleden was de schoen in, maar na enkele jaren was het ook weer uit de mode. Toch is het nu helemaal terug en lijkt het merk groter dan ooit te zijn. Velen zien het als een fashion statement, terwijl anderen het gewoon handig vinden voor thuis.

Het merk vaart alvast mee op het grote succes, want het brengt alsmaar meer verschillende versies van de schoen – of is het nu een sandaal? – op de markt. De laatste nieuwe editie is die rond de film Shrek. Die versie krijgt dezelfde kleur groen als het personage en krijgt zelfs de oren en de neus van het personage opgespeld. Daarnaast is ook de veiligheidsband in hetzelfde bruin als Shreks outfit én is die van wol. Een tweet van Pop Crave waarin de schoenen werden voorgesteld heeft ondertussen al meer dan 130.000 likes.

Meer
Lees meer...