‘Nonkels’ lanceert merch: Sokken en slippers van Kunstgrassen Willy

Het tweede seizoen van Nonkels staat nu al enkele weken op Streamz en is sinds kort ook te bekijken op Play4 en GoPlay. Om de terugkeer van het populaire programma te vieren, kan je nu merch kopen van de reeks. Het gaat om sokken en slippers met het logo van Kunstgrassen Willy en zelfs een beetje kunstgras.

Nonkels is sinds deze maand terug en nu kan je aan de wereld tonen dat je fan bent van de reeks, want er is sinds kort merch te koop. Het gaat om sokken en slippers met het logo van Kunstgrassen Willy. De merchandise wordt getoond door modellen van dienst: nonkels Luc (Jelle De Beule) en Willy (Rik Verheye).

Nonkels

Wie een abonnement op Streamz heeft, heeft het tweede seizoen van Nonkels waarschijnlijk al een tijdje geleden uitgekeken. Maar sinds kort kan je ook op Play4 en GoPlay kijken naar de nieuwe afleveringen van de reeks. Daarin staat er weer heel wat te gebeuren bij de familie Persyn. Zo komt er een nieuwe liefde in het leven van Innocent (Blaise Alfonso) en krijgen nonkels Luc en Willy ruzie.

Maar gelukkig konden Luc en Willy wel nog samen poseren voor de sokken en slippers van Nonkels. Het gaat om retro sportsokken met het logo van Kunstgrassen Willy en slippers met hetzelfde logo en zelfs een beetje kunstgras. Daarnaast is er ook een T-shirt met het logo van Kunstgrassen Willy verkrijgbaar.

Je kan de Nonkels-merch vinden op de website van Brooklyn. Voor de sokken betaal je 12,5 euro. De slippers en T-shirt kosten 29,95 euro.

Bekijk hier de campagnefoto’s met nonkels Luc en Willy:

De sokken en slippers zijn te koop bij Brooklyn.

Meer
Lees meer...