‘Tinder Swindler’ Simon Leviev: “Ik feestte met Lil Kleine en Martin Garrix op Ibiza”

Simon Leviev, die we dankzij Netflix allemaal kennen als de Tinder Swindler, heeft in een livestream op Instagram laten weten dat hij nog gefeest heeft met de Nederlanders Lil Kleine en Martin Garrix. Het ging daarbij om feestjes in Amsterdam en zelfs een reisje naar Ibiza.

In februari verscheen de documentaire The Tinder Swindler op Netflix. In die documentaire kwamen verschillende vrouwen aan het woord die opgelicht waren door de Israëliër Simon Leviev. Hij legde contact met de vrouwen via Tinder en deed zich daarbij voor als een rijke zakenman. Maar dat geld haalde hij eigenlijk bij andere vrouwen. Leviev, die eigenlijk Shimon Hayut heet, zette zo een heel schema op waarbij hij z’n dure dates met de ene vrouw bekostigde met geld van de andere vrouw. Hij reisde zo heel Europa rond op kosten van z’n dates en daarbij hield hij ook halt in Nederland.

Lil Kleine en Martin Garrix

In The Tinder Swindler kregen we al te zien dat een van de vrouwen die Leviev oplichtte afkomstig was uit Amsterdam. Daardoor heeft Simon Leviev in de Nederlandse hoofdstad ook al enkele opvallende vrienden gemaakt. In een livestream op Instagram vertelt hij zo over hoe hij met de Nederlandse rapper Lil Kleine ging feesten in de Amsterdamse club Mad Fox.

Daarnaast vertelde Leviev ook over hoe hij samen met Lil Kleine naar Ibiza ging en daar ook feestte met de Nederlandse dj Martin Garrix. “Vraag hem maar naar ‘Simon met de Ferrari’, dan weet hij wie je bedoelt”, zegt de Israëliër daarover. Lil Kleine en Martin Garrix hebben voorlopig nog niet geantwoord of ze inderdaad bekend zijn met ‘Simon met de Ferrari’.

Bekijk hier nog eens de trailer voor The Tinder Swindler:

https://youtu.be/_R3LWM_Vt70

Bekijk hier onze top 50 met de beste reeksen op Netflix.

Meer
Lees meer...