Tom Holland binnenkort te zien in theaterstuk ‘Romeo & Juliet’ in Londen

Opvallend nieuws van acteur Tom Holland vandaag. Na heel wat filmproducties kiest de 27-jarige acteur dit jaar voor een andere aanpak. Hij zal van mei tot augustus namelijk te zien zijn als Romeo in een nieuwe versie van het theaterstuk Romeo & Juliet.

Na heel wat films als Spider-Man in het Marvel Cinematic Universe en zijn rollen in Uncharted en The Crowded Room kiest acteur Tom Holland even voor een pauze. Althans, toch in het acteren voor de camera. Vandaag heeft de Britse acteur namelijk laten weten dat hij binnenkort te zien zal zijn op het podium.

Tom Holland

Acteur Tom Holland keert binnenkort terug naar de Londense West End. Daar was hij jaren geleden al te zien in Billy Elliot: The Musical. Maar deze keer gaat het om een Shakespeare-theaterstuk. Hij zal namelijk Romeo gaan spelen in Romeo & Juliet van de Jamie Lloyd Company.

Het nieuws kwam er nadat de acteur gisteren via zijn Instagram liet weten dat er een grote aankondiging zou plaatsvinden. Die kwam er dus in de vorm van deze aankondiging en kwam voor de meesten ook als een verrassing. Het stuk zal van mei tot augustus te zien zijn in de Londense binnenstad.

Pauze

Hoewel het nieuws voor sommigen dus als verrassing kwam, was het al even duidelijk dat Holland een pauze wilde nemen van het acteren voor films en tv-series. De laatste jaren was de acteur te zien in onder andere The Impossible (2012), Spider-Man: Homecoming (2017), Spider-Man: Far From Home (2019), Spider-Man: No Way Home (2021) en Uncharted (2022).

Daar kwam vorig jaar ook nog The Crowded Room op AppleTV+ bij, waarvoor de acteur diep is moeten gaan. Na die productie liet hij opnieuw weten dat hij graag rust wilde opzoeken. Dat hoopt hij nu dus te vinden op het podium. En ook voor zijn fans is het natuurlijk fijn nieuws, want zij kunnen hem binnenkort dus van dichtbij zien schitteren.

Tickets voor Romeo & Juliet zijn binnenkort beschikbaar via deze website.

Meer
Lees meer...