Tomorrowland deelt exclusieve preview van online festival op oudejaarsavond

Morgen is het zover: dan wordt het vreemde jaar 2020 afgesloten. En daar wil de organisatie van Tomorrowland maar al te graag iets speciaals van maken. Tomorrowland – 31.12.2020 is een online festival met 28 van de beste dj’s ter wereld. Naar goede gewoonte zullen ook de decors indrukwekkend zijn, en daar heeft de organisatie net een eerste blik op gegeven.

Dat oudejaarsavond er dit jaar anders zal uitzien dan anders, hoeven we je natuurlijk al lang niet meer te vertellen. Maar de intieme feestjes kunnen ook veel grootser aanvoelen dankzij het online festival Tomorrowland – 31.12.2020.

Meer dan 20 uur muziek van 28 topdj’s

Tijdens dat evenement krijgen we 28 topdj’s aan het werk te zien, die samen voor meer dan 20 uur aan muziek hebben gezorgd. Het gaat onder andere om Dimitri Vegas & Like Mike, David Guetta, Diplo, CamelPhat en Snoop Dogg (als DJ Snoopadelic). De volledige line-up vind je hier.

Die dj’s delen vier verschillende virtuele podia. Die kregen de namen Atmosphere stage, Melodia stage, Planaxis stage en Pulse stadium. In totaal zullen digitale festivalgangers kunnen kiezen tussen zo’n 450 nummers. Tickets kosten tussen 20 en 50 euro en kan je hier kopen.

Exclusieve previews

Een digitaal festival organiseren, is niet makkelijk. Meer dan 200 mensen zijn dag en nacht in de weer geweest om alle technologische aspecten en special effects in orde te krijgen. Hoe die virtuele belichting, het digitaal vuurwerk en het nagemaakte publiek eruit ziet?

Dat kan je zien in een exclusieve preview-video die de organisatie van Tomorrowland op de wereld losliet. Het gaat om een stuk van de set van CamelPhat.

Ook uit de virtuele set van Martin Garrix is al een fragmentje online gedeeld:

Hoe de kerstsingle van Dimitri Vegas & Like Mike klinkt in een versie met Armin van Buuren en Brennan Heart? Zo:

Tomorrowland – 30.12.2020 gaat overal ter wereld om 20 uur lokale tijd van start. Op die manier kan iedereen op het juiste moment 2021 in gang knallen.

Meer
Lees meer...