Tomorrowland maakt timetable bekend van online festival op oudejaarsavond

Oudejaarsavond zal er dit jaar heel wat anders uitzien dan we gewoon zijn. Gelukkig zijn er wel veel initiatieven om de avond in onze beperkte bubbel toch zo leuk mogelijk te maken. Eén daarvan komt van het festival Tomorrowland. Zij organiseren een speciaal digitaal festival en maakten daarvoor zojuist de volledige timetable bekend.

Voor festivalorganisatoren is het een zeer moeilijk jaar. Dat is niet anders voor het grootste festival van België, Tomorrowland. Zij moesten deze zomer noodgedwongen al digitaal gaan, maar wisten toen een verrassend goede line-up te strikken.

Dat concept sprak duidelijk aan en dus besloot de organisatie om dat nog eens over te doen op 31 december. Dat digitale festival heeft maar liefst 4 podia: Atmosphere stage, Melodia stage, Planaxis stage en Pulse stadium. 25 top-dj’s tekenen present.

‘Live’ in elke tijdszone

Tomorrowland 31.12.2020 begint om 20 uur lokale tijd overal ter wereld. Dat wil dus zeggen dat fans in Australië veel eerder dan Belgen kunnen bekijken naar de dj-sets. Op die manier kan wel iedereen thuis om 0 uur in stijl het nieuwe jaar ingaan met oogverblindend vuurwerk.

Om middernacht is er op de verschillende podia muziek van CamelPhat, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo en Brennan Heart. Het feest gaat door tot en met 3 uur met een set van Jack Back, het houseproject van David Guetta. Naast Dimitri Vegas & Like Mike is België in de line-up ook nog vertegenwoordigd door Charlotte De Witte, Lost Frequencies en Netsky.

Tickets

De goedkoopste tickets kosten 20 euro. Daarmee kan je de avond zelf alle sets ‘live’ volgen. Voor 25 euro krijg daarnaast ook nog de mogelijkheid om tot 14 januari alle sets on-demand op te vragen en later opnieuw te bekijken. Voor 50 euro krijg je een Home Celebration Pass, waarmee je live toegang hebt tot alle virtuele podia en voor vier personen toegang krijgt om sets later op te vragen. Op de website van Tomorrowland kan je terecht om tickets te bestellen.

Meer
Lees meer...