Dit is hoe de trailer van ‘Deadpool & Wolverine’ er in LEGO uitziet

Vorige week, tijdens de Super Bowl, verscheen de eerste teaser van de derde Deadpool-film. Naar die film wordt al enorm lang uitgekeken. Daarin zal naast Ryan Reynolds als Deadpool ook Hugh Jackman terugkeren als The Wolverine. Ondertussen is de trailer ook door andere creatievelingen ontdekt. Zo maakte een fan er alvast een indrukwekkende LEGO-versie van.

De derde film in de Deadpool-franchise komt er nu echt bijna aan. Deze zomer, vanaf 26 juli, kunnen de fans van de superheld hem opnieuw in de bioscoop verwachten. Na lang wachten, verscheen de eerste teaser van de nieuwe film vorige week. De film is ondertussen ook officieel omgedoopt tot Deadpool & The Wolverine.

Deadpool & The Wolverine

Het is ondertussen al bijna zes jaar geleden dat de tweede Deadpool te zien was. Maar dit jaar is de populaire superheld dus helemaal terug. Voor de derde film verhuist de productie naar Disney, maar eerder lieten de makers al weten dat dat niets zou veranderen aan de inhoud.

In de eerste teaser van vorige week zagen we alle geliefde personages alvast bij elkaar komen voor de verjaardag van Wade, de echte naam van Deadpool. Daar lijkt het alvast niet lang feest te blijven, want al snel krijgt de superheld bezoek van de TVA, Time Variance Authority, die hem wil meenemen. Daar maakt hij kennis met heel wat nieuwe personages, maar ook oude bekenden duiken op.

LEGO

Nog geen week na de release van die eerste teaser zijn de eerste creatievelingen op sociale media al met de beelden aan de slag gegaan. Afgelopen weekend deelde animator Trevor Carlee via X alvast zijn eigen versie van de trailer. En die was opvallend genoeg volledig in LEGO gemaakt.

De video is ondertussen ook tot bij acteur Ryan Reynolds geraakt en die is ook onder de indruk. “My god. Dit is fantastisch. Holy shit“, reageert hij. Ondertussen beginnen meer en meer fans de video te ontdekken en vragen sommigen zelfs om een samenwerking tussen Carlee en Reynolds voor een volledige versie.

Meer
Lees meer...