Trui van Chandler Bing (Matthew Perry) uit ‘Friends’ te koop aangeboden

Fans van Friends – met voldoende spaargeld op overschot – kunnen een wel heel bijzondere herinnering aan de recent overleden acteur Matthew Perry kopen. Op eBay wordt op dit moment namelijk een trui aangeboden die Chandler Bing droeg in het eerste seizoen van de reeks. De vraagprijs daarvan in 8.400 dollar (7.675 euro).

Iets meer dan drie weken geleden moesten we afscheid nemen van de 54-jarige acteur Matthew Perry. Hij werd levenloos teruggevonden in de jacuzzi van z’n woning in Los Angeles, al is er nog geen uitsluitsel over de precieze doodsoorzaak. Het overlijden van de acteur, die ondertussen in intieme kring is begraven, lokte uiteraard heel wat reacties uit. Zo kwamen er niet alleen emotionele boodschappen van zijn voormalige Friends-collega’s, maar ook van heel wat fans van de sitcom.

‘The One With the Candy Hearts’

Fans die niet op een euro meer of minder moeten kijken, kunnen nu een leuk aandenken kopen aan Matthew Perry. Op eBay staat namelijk een kledingstuk te koop dat het personage Chandler Bing droeg in een aflevering van Friends. Het gaat om de vijftiende aflevering van het eerste seizoen, met de naam ‘The One With the Candy Hearts’. In die aflevering probeert Chandler het gedaan te maken met zijn toenmalige vriendin Janice, met wie hij een knipperlichtrelatie had.

De trui is volgens het profiel op eBay in zeer goede staat omdat het enkel in die ene aflevering is gedragen. Het is bovendien op maat gemaakt door de kostuumdesigners van de reeks en dus een uniek stuk. De vraagprijs is dan ook 8.400 dollar (7.675 euro). Dat blijkt voorlopig te veel te zijn voor fans van Friends, want het kledingstuk staat al te koop sinds één dag na het overlijden van Matthew Perry.

Meer
Lees meer...