Matthew Perry begraven in intieme kring, met ‘Friends’-collega’s aanwezig

In de Verenigde Staten is Matthew Perry vrijdag begraven. De acteur, vooral bekend als Chandler Bing uit Friends, stierf vorig weekend onverwachts. Zijn begrafenis ging door in intieme kring, maar al zijn Friends-collega’s waren aanwezig.

Afgelopen weekend kwam het droevige nieuws dat Matthew Perry is overleden. De 54-jarige acteur is in zijn jacuzzi dood teruggevonden, al is er nog niet helemaal duidelijk wat de precieze doodsoorzaak is.

Begrafenis

Vrijdag is de acteur begraven in het Forest Lawn Memorial Park in Los Angeles. Dat meldt de website People. Op die locatie liggen met onder andere Paul Walker, Carrie Fisher, Debbie Reynolds en Nipsey Hussle nog heel wat bekenden begraven.

De begrafenis van Matthew Perry ging in intieme en kleine kring door. Volgens People waren met Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc en David Schwimmer wel de vijf andere sterren van Friends aanwezig. Zij kwamen maandag met een gezamenlijk statement over het overlijden van hun collega en vriend, waarbij ze lieten weten kapot te zijn van het nieuws.

Matthew Perry

Matthew Perry vooral bekend voor zijn rol als Chandler Bing in de legendarische sitcom Friends, die liep van 1994 tot 2004. Daarnaast was hij ook te zien in gastrollen in verschillende andere series en films. De acteur kampte in zijn leven met verschillende verslavingen aan alcohol, drugs en pijnstillers, waarvoor hij meermaals in behandeling ging. In zijn memoires Friends, Lovers, and the Big Terrible Thing, die vorig jaar verscheen, sprak hij openlijk over zijn jarenlange strijd tegen deze verslavingen. In die memoires schreef Perry ook dat hij sinds mei 2021 volledig clean was.

Meer
Lees meer...