Lisa Kudrow reageert als laatste ‘Friend’ op overlijden Matthew Perry

Het is ondertussen iets meer dan twee weken geleden dat acteur Matthew Perry overleed. Hij is vooral bekend van zijn rol als Chandler Bing in Friends. De rest van de cast reageerde al met een gedeeld statement, maar hebben de castleden ook hun persoonlijke berichten aan de acteur gedeeld. Na Matt LeBlanc, Courteney Cox, Jennifer Aniston en David Schwimmer, deelt nu ook Lisa Kudrow een statement.

Op 29 oktober moesten we afscheid nemen van de 54-jarige acteur Matthew Perry. Hij werd levenloos teruggevonden in de jacuzzi van z’n woning in Los Angeles. Ondertussen werd hij al in intieme kring begraven, waarbij ook zijn collega’s van Friends aanwezig waren. Deze collega’s – Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, David Schwimmer en Matt LeBlanc – deelden al een gezamenlijk statement waarin ze lieten weten dat ze allemaal kapot waren van het verlies van Matthew. “We waren meer dan alleen collega’s. We zijn een familie.” In het statement schreven ze ook dat ze, wanneer ze daar zelf klaar voor waren, meer zouden zeggen. Vandaag was die dag aangebroken. Alle vijf hoofdrolspelers hebben nu hun statement gedeeld via Instagram. Matt LeBlancCourteney Cox, Jennifer Aniston en David Schwimmer, deden dat eerder vandaag en gisteren. Lisa Kudrow deelde nu haar statement.

Dankwoord

Lisa Kudrow speelde in Friends de rol van Phoebe, de ietwat zweverige vriend van de bende. Net zoals de andere vrienden had ook zij naast de schermen een hechte band met Matthew Perry. “Meteen bij de opnames van de pilot stelde je voor om samen poker te spelen en we hadden zoveel plezier en leerden elkaar zo kennen. Bedankt daarvoor.”

Daarna gaat ze verder met haar uitgebreide dankwoord aan Matthew Perry. “Bedank dat je me elke dag zo hard deed lachen om iets wat je zei dat mijn spieren pijn deden en de tranen van m’n wangen stroomden. ELKE DAG. Bedankt om je hart te openen in een relatie met zes mensen, waarbij compromissen belangrijk zijn. En bedankt om zo veel te praten. Bedankt om ook wanneer je je slecht voelde op het werk te zijn en dan simpelweg briljant te zijn. Bedankt voor de tien beste jaren die een mens kan hebben. Bedankt om me te vertrouwen. Bedankt voor alles wat ik leerde over genade en liefde dankzij jou. Bedankt voor de tijd die ik met je had, Matthew.”

Bekijk hier de post van Lisa Kudrow op Instagram:

Meer
Lees meer...