‘UNTOLD Vol. 3’ met afleveringen over Jake Paul, Johnny Manziel, Victor Conte en de Florida Gators krijgt trailer

Netflix heeft de officiële trailer gelost voor het derde seizoen – of zoals het het zelf omschrijft “volume” – van UNTOLD. Daarin zullen opnieuw verschillende sportverhalen uit de doeken worden gedaan. Deze keer gaan de afleveringen over vier uiteenlopende onderwerpen, van YouTube-fenomeen Jake Paul tot het dopingschandaal rond Victor Conte.

Vanaf dinsdag 1 augustus 2023 is UNTOLD terug op Netflix. Net zoals in de vorige twee seizoenen zullen we afzonderlijke verhalen te zien krijgen in vier verschillende afleveringen. Het gaat telkens om een opvallend sportverhaal.

UNTOLD Vol 3.

Het derde seizoen van UNTOLD zal vier aparte verhalen volgen. De eerste aflevering heet UNTOLD: Jake Paul the Problem Child en verschijnt op dinsdag 1 augustus. De aflevering zal uiteraard inzoomen op Jake Paul. Hij startte zijn carrière in 2013 op Vine, waarna hij overschakelde naar YouTube. Daar werden hij en zijn broer Logan razend populair, maar ze zochten ook steeds vaker de controverse op. Sinds 2018 focust Jake Paul zich echter op boksen en hij greep dit aan als een tweede kans in z’n leven. De aflevering van UNTOLD zal het verhaal van Jake Paul vertellen aan de hand van interviews met Jake en zijn broer Logan, maar ook met hun ouders, fans en collegaboksers.

Op dinsdag 8 augustus verschijnt de tweede aflevering: UNTOLD: Johnny Football. Deze aflevering gaat over de quarterback Johnny Manziel van de ploeg Texas A&M. Hij werd gezien als een opvallende speler die altijd opgewekt was, maar ook een groot feestbeest was. Terwijl hij steeds succesvoller werd, stapelden de schandalen zich op. Ook in deze aflevering komt Johnny Manziel zelf aan het woord, net als zijn familie, coaches, voormalige beste vriend en agent.

De derde aflevering met de naam UNTOLD: Hall of Shame zal dieper ingaan op het dopingschandaal rond Victor Conte. Hij had een bedrijf dat supplementen en voeding verkocht, maar in 2000 verschoof zijn focus en werd Conte dé man voor atleten die op zoek waren naar steroïden, bekendheid en wereldrecords. In deze aflevering zullen mensen aan het woord komen die samenwerkten met Victor Conte. UNTOLD: Hall of Shame verschijnt op dinsdag 15 augustus op Netflix.

De vierde en laatste aflevering van UNTOLD Vol. 3 kreeg de naam UNTOLD: Swamp Kings en vertelt het verhaal van de Florida Gators. Zij groeiden onder leiding van Urban Meyer uit van underdogs naar de winnaar van twee BCS National Championships. Meyer stond daarbij bekend om er een opvallende techniek op na te houden, die niet door iedereen even hard geapprecieerd werd.

Bekijk hier de officiële trailer voor UNTOLD Vol. 3:

UNTOLD Vol. 3 is vanaf dinsdag 1 augustus te vinden op Netflix. Tot dan op zoek naar iets anders? Bekijk dan hier onze top 50 met de beste reeksen op de streamingdienst.

Meer
Lees meer...